My Love, My Life

15,00 kr.

The Bumblebee Flies Away (1999)

Instruktør: Martin Duffy

Handling: Barney Snow (Elijah Wood) er en fremmed for sig selv. Han er det eneste offer for hukommelsestab i "Komplekset", en speciel avanceret plejeafdeling i Massachusetts for dødelig syge patienter. Barney higer efter minder, men har kun et af ham selv og en rød cabriolet og selv om han aldrig har kørt bil, ved han at det er sandt. Ligesom han ved at han engang har spillet baseball og at hans navn er Barney Snow. Det er disse spor af identitet, som bliver plejet gennem eksperimenter og speciel terapi af dr. Marie Harriman (Janeane Garofalo), en omsorgsfuld dog objektiv psykiater, hvis mission er, at rekonstruere Barneys hukommelse. Børnene og teenagerne »Komplekset« lever i en følelsesmæssig rutschebane fyldt med frygt og nervøsitet, dog opmuntret af det intense håb, som venskab og kærlighed kan skabe.

Mazzo, der engang var en pæn rig atletisk dreng, giver Barney det mest værdifulde og ærlige venskab og snedigt introducerer han Barney for hans første ægte kærlighed, Mazzos tvilling søster Cassie.
Barnie og Cassie bliver hurtigt fortrolige. Hun hjælper ham i hans søgen efter sin mor og Barney lægger en plan for, hvordan Mazzo kan leve sin sidste tid i en stråleglans af lykke .
"My Love My Life" er en ekstraordinær historie om Barney Snow, som begiver sig ud på en rejse, der tillader os at opdage, den dybere mening med familie, venskab, kærlighed og løftet om tro og håb.
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1970
Produktions Selskab
MGM
Spilletid
138 Minutter
Genre
Krigsfilm, Action
Undertekster
Dansk, Svensk, Tysk, Engelsk
Censur
Tilladt for Børn over 11 år