Motorsavsmassakren (2 Disc Specialudgave) (Brugt)

25,00 kr.

The Texas Chainsaw Massacre (2003)

Instruktør: Marcus Nispel

Handling

Den 20. august 1973 blev politiet sendt ud til en afsidesliggende gård. Dens ejer, Thomas Hewitt, havde tidligere arbejdet på det lokale slagteri i Travis County, Texas. I det gådefulde hjem fandt de resterne af 33 slagtede mennesker! En rystende opdagelse, der chokerede og forskrækkede hele nationen – og stadig omtales som den mest notoriske sag om en massemorder nogensinde. Thomas Hewitt selv svingede motorsaven rundt og var iført en grotesk maske af huden fra sine ofre – og hans grufulde gerninger gjorde ham berømt, da de sensationelle overskrifter kom på forsiderne af alle Texas' aviser: "Rædslernes hus lammer nationen – massakre i Texas".

De lokale myndigheder skød manden med lædermasken og bekendtgjorde, at de havde dræbt ham. Derefter blev sagen hurtigt afsluttet, men i de efterfølgende år påstod mange, der var tæt på de skrækkelige mord, at politiet havde forkludret undersøgelserne og dræbt den forkerte mand.
     For første gang har den eneste overlevende fra myrderierne brudt tavsheden for at fortælle den virkelige historie om, hvad der skete på landevejen i Texas, da en gruppe med 5 unge mennesker uforvarende blev angrebet af en mand med en motorsav, der efterlod sig et spor af blod og terror, som for evigt ville blive kendt under navnet "The Texas Chainsaw Massacre".

Inspireret af den klassiske film af samme navn fra 1974 vises nu historien om de fem teenagere, der er på vej i bil gennem Texas. Undervejs samler de en blodig og forvirret blaffer op. Hun fortæller – omend noget usammenhængende – at hun aftenen før er blevet angrebet med et eller andet våben af en eller anden person. Da pigen opdager, at de kører i den retning, som hun kom fra, bliver hun helt panisk, og lige pludselig skyder hun sig selv.
     De unge mennesker tilkalder den lokale sherif, der dukker op, men opfører sig meget besynderligt. Han tror ikke på deres forklaring og tager en af fyrene med på stationen. De andre bliver tilbage, og to af dem beslutter sig for at søge hjælp. De begiver sig rundt i området, der er beboet af mærkelige mennesker. De banker på i et af husene. Her sidder en gammel, sær mand i rullestol. Men han er ikke alene i huset. Nede i kælderen bor Leatherface. Hans yndlingsvåben er en motorsav!

Motorsavsmassakren er begyndt!

Lagerinformation: B6
Antal
1
Tilføj til kurv