Monty Python's Flying Circus - The Complete Series (7 Disc)

100,00 kr.

Monty Python's Flying Circus (1969-1974)

Instruktør: John Howard Davies & Ian macnaughton

And now for something... completely insane!

It's... MONTY PYTHON'S FLYING CIRCUSESSSS!

Monty Python holder stadig den dag i dag! Gutterne er ikke bare skøre, der er tanke bag galskaben. Med baggrund i deres klassiske uddannelse er Python'erne ikke sene til at flette lidt seriøs samfundskritik ind i deres tossede sketches, og de er heller ikke blege for at kritisere det uddannelsessystem, der i sidste ende tvang dem til at bruge mere tid på skoleforestillinger end på at studere.

Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones og Michael Palin lukkede ned for Monty Python TV-showet i 1974 (dvs. John Cleese forlod serien et år før for at fokusere på egne projekter), men fortsatte med at lave 3 spillefilm og adskillige succesfulde live shows.

Prikken over i'et kom, da de i 1998 modtog en pris for deres livsværk - og dukkede op med afdøde Graham Chapman i en urne, som de senere taber. Da de får overrakt prisen, tager John Cleese mikrofonen og takker for den store ære, men gradvist drejer hans tale sig over mod tilsvining af uddelerne, fordi de ikke har givet Python prisen noget før! Til sidst bliver de nødt til at hive ham væk fra scenen. Endnu et Python-påfund har udspillet sig for vores øjne. Skørt, vovet, upassende, hysterisk sjovt... og med en lille smule sandhed gemt midt i det hele.

OMSLAGSTEKST - SÆSON 1
Kære vedkommende, der læser dette cover. I begyndelsen… var tv kedeligt. Men så skabte Gud Monty Pythons Flyvende Circus (Monty Python's Flying Circus), og der var stor glæde. På en helt absurd og vanvittig sjov måde revolutionerede Monty Python komediegenren og ændrede historiens gang. Takket være dvd-miraklet kan du nu se den meget flotte ”remasterede”, godkendte og helt komplette første serie af dette banebrydende show, der omfatter eksempler på guddommeligt inspireret vanvid som f.eks. ”The Dead Parrot”, ”Nudge Nudge” og “The Lumberjack Song” (efter sigende Guds personlige favorit). Og hvis betegnelsen “Komplette første sæson” ikke er nok, har de personer, der konstruerede denne dvd-pakke, sørget for, at der på coveret vises scener fra alle de parodier, der findes i den første serie. ”Show-offs”. Så tag dvd-pakken med hjem, imponer dine venner og tilfredsstil dit enorme behov for at blive underholdt af Monty Python. Og lad os nu alle synge…”He's a lumberjack and he's ok...”

OMSLAGSTEKST - SÆSON 2
Hej igen, kære dvd-bagside-læser! Gud så, at hans skabelse var god, og Gud sagde: “Der skal være en sæson 2”. Således blev den komplette sæson 2 af Monty Pythons Flyvende Cirkus fuldendt! Mere spjættende skrupskør, mirakuløst mageløs og totalt tosset humor fra Komediens Mestre på en overjordisk remasteret, godkendt og fuldstændigt fuldendt dvd! Monty Python er sat i denne verden for at glæde dig og har til din ære hævet deres kunst til himmelske højder med klassikere som “Ministeriet for gakkede gangarter”, “Spam” og – selvfølgelig – “Den spanske inkvisition”. Og designerne af denne boks har gengivet billeder fra alle sketchene i sæson 2 – bare så du ved, hvad du får ... (De tror nemlig ikke, at du er smart nok til selv at regne det ud ...) Glæd dig til at skrige af grin foran skærmen, og husk ... “Ingen venter den spanske inkvisition!

OMSLAGSTEKST - SÆSON 3
Hej igen, kære dvd-bagside-læser! Din skarpsindighed er uden sidestykke! Du har helt af dig selv fundet ud af, at den komplette sæson 3 af Monty Pythons Flyvende Cirkus nu fås på dvd, og er smuttet ned i butikken for at tjekke den ud. Godt gået! Men hvorfor ikke gå planken ud? Denne boks er respektfuldt remasteret, grundigt godkendt og fuldstændigt fuldendt og indeholder en sand skatkiste af komedier. Det er Monty Python-drengene, når de er bedst – skandaløst sjove og skingrende skøre! Denne klassiske sæson 3 indeholder hylende morsomme sketches som “The Fish Slapping Dance”, “Argument Clinic” og – naturligvis – “The Cheese Shop”. Og – bare så du ved, hvad du får – er der gengivet billeder fra alle sketchene i sæson 3 her på boksen ... (Dem, der har designet denne boks, tror åbenbart stadig ikke, at du er lige så smart, som jeg gør ...) Hvad venter du på?! Skynd dig at tage boksen med hjem! Og glem ikke ... “I could be arguing in my spare time”!

OMSLAGSTEKST - SÆSON 4
Intet varer evigt. Og det gælder også for Monty Pythons Flyvende Cirkus – den mest spjættende skrupskøre og totalt tossede komedieserie nogensinde. Efter fire sæsoner med inspireret idiotisme lagde Python-drengene deres riddersporer på hylden for at blive superhelte, der igen og igen frelser verden fra djævelske skurke og farlige trusler fra rummet. Men frygt ej! Nu fås deres heltemodige udskejelser på denne respektfuldt remastrede og fuldstændigt fuldendte dvd med den komplette 4. sæson – inklusive rene perler som “Buying an Ant,” “The Batsmen of the Kalahari” og “The Golden Age of Ballooning”. Og – bare for at fjerne enhver tvivl – er der gengivet billeder fra alle sketchene i sæson 4 her på boksen. (Jo, dem, der har designet boksen, er meget stolte af sig selv ... Du må gerne sende et brev til dem og give dem et skulderklap). Hvad venter du på?! Skynd dig at købe denne dvd! Det kan jo ske, at dine pytoniske venner er travlt optaget, næste gang jorden trues af en asteroide ... Og husk ... “It’s not a balloon! It’s an airship!”

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1964
Produktions Selskab
Walt Disney Studios
Spilletid
134 Minutter
Genre
Musical, Familiefilm, Komedie
Undertekster
Dansk, Norsk, Engelsk
Bonus Info
Der kan vælges Dansk Tale