Mit Afrika (Robert Redford & Meryl Streep)

20,00 kr.

Out of Africa (1985)

Instruktør: Sydney Pollack

HandlingDette fremragende, intelligente og romantiske drama, som er baseret på Karen Blixens liv, var en af tidens mest hædrede film. Filmen, som er instrueret af Oscar-vinder Sydney Pollack, afspejler tidens og stedets ånd. Hovedrolleindehaverne Meryl Streep, Robert Redford og Klaus Maria Brandauer leverer fremragende præstationer. Billederne er en fryd for øjet, og musikken er en fryd for øret.

Mit Afrika fortæller historien om Karen Blixen (Meryl Streep), som var en forbavsende viljestærk kvinde. Hun flytter fra Danmark for at drive en kaffeplantage sammen med sin pigeglade mand (Klaus Maria Brandauer) i Kenya i 1914. Til sin store forbavselse bliver hun hurtigt forelsket i landet, i befolkningen og i en mystisk, britisk eventyrer og idealist (Robert Redford).

Filmen, som blev tildelt 7 Oscars - herunder for Bedste Film – er utroligt flot lavet og produceret. Mit Afrika er en af de største episke fortællinger om kærlighed og om at overvinde livets vanskeligheder.

Kritikere og filmelskere strides stadig om det rimelige i at engagere Robert Redford til at spille ærkeenglænder. Hvad Meryl Streeps rolle som den danske kaffefarmer og digter Karen Blixen angår, så er røsterne knap så kritiske, da Streep er kendt som noget nær et geni ud i alverdens sprog-accent'er. Men i virkeligheden er det nok Klaus Maria Brandauer, der fortjener det største bifald for præstationen som Blixens proforma ægtefælle Bror.
Antal
1
Tilføj til kurv