Mission: Impossible 4 - Ghost Protocol (Tom Cruise)

20,00 kr.

M:I-4 - Ghost Protocol (2011)

Instruktør: Brad Bird

HandlingDen fjerde Mission: Impossible bringer os tættere på randen af den ultimative katastrofe end nogensinde før! Ethan Hunt og hans agenter bliver sendt til Kreml for at få fingrene i affyringskoderne til de russiske atomvåben. Men noget går galt. Noget går HELT galt. Koderne er væk, og før teamet kan nå at finde ud af, hvad der gik galt, springer hele bygningen i luften. Hunt når kun med nød og næppe at slippe væk. Derefter sætter præsidenten gang i Ghost Protocol - den totale opløsning af IMF-enheden!

     Nu må Hunt og en lille håndfuld agenter forsøge at afværge en altødelæggende atomkrig. Uden hjælp fra deres tidligere arbejdsgiver, vel at mærke. Det bliver deres hidtil sværeste mission. Men som Hunts chef siger i 2'eren: "This isn't mission difficult, it's mission impossible. 'Difficult' should be a walk in the park for you."

Mission: Impossible - Ghost Protocol er den hidtil mest succesfulde af filmene. Forståeligt nok, for instruktøren Brad Bird (The Incredibles) har skruet en energisk film sammen, der kommer rundt i hele verden. Den er fuld af overgearede action-scener, men får samtidigt nogle af de klassiske Mission: Impossible tricks med. Vanen tro er Tom Cruise ikke bleg for at kaste sig ud i nogle vanvittige stunts, hvilket hjælper enormt meget på filmens realisme, for selvom han ganske vist bliver hjulpet af moderne computer-effekter, så er der ingen tvivl om, at det er ham, der hænger ude på Burj Khalifa skyskraberen i Dubai. Det er den højeste bygning i verden, for intet mindre er godt nok til Cruise!
Antal
1
Tilføj til kurv