Machete

15,00 kr.

Machete (2010)

Instruktør: Robert Rodriguez & Ethan maniquis

HandlingMachete startede sit liv som en af de falske trailers i Grindhouse projektet, men den var så populær, at Robert Rodriguez besluttede sig for at lave en rigtig film ud af historien.

Danny Trejo spiller hovedrollen som Machete, en tidligere federale, der blev forrådt og måtte stikke af fra sit hjemland. Nu lever han som dagsarbejder tæt på grænsen, hvor han forsøger at holde lav profil. Samtidigt er senatoren John McLaughlin (Robert De Niro) i gang med at prøve at blive genvalgt, på en platform at fremmedhad, ikke mindst over for de tilrejsende mexicanere. Da Machete bliver tilbudt en stor sum penge for at myrde senatoren tager handlingen for alvor fart.
     Stjerneparaden af skuespillere her er vanvittig. Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Michelle Rodriguez, Don Johnson og Lindsay Lohan er bare nogle af de kendte ansigter, der dukker op, derudover er filmen naturligvis spækket med faste Rodriguez folk.
     Machete er ikke en særlig nuanceret eller velfortalt film, til gengæld er den det perfekte mål for Robert Rodriguezs vilde stil. Danny Trejo siger ikke så forfærdelig meget i hovedrollen, men med sit stålkolde blik og læderet ansigt formår han alligevel at gøre Machete til en charmerende person, som det er nemt at holde med, og man bliver ikke overrasket når alle de smukke kvinder kaster sig over ham på stribe. Machete er rendyrket drengerøvs film, med masser af meningsløs vold, overdrevet action, seje fyre og hotte chicks, og det kan vi jo aldrig få nok af!
Antal
1
Tilføj til kurv