Lotte Heise: Østrogen & Skaldyr (Brugt)

15,00 kr.

Østrogen & Skaldyr (2001)

I foråret 2005 erobrede Lotte Heise sal efter sal af begejstrede tilhørere over hele landet med det dybt selvironiske talkshow Østrogen & Skaldyr. Og hvis man ikke selv nåede at opleve showet - eller bare gerne vil gense de mange højdepunkter hjemme i sofaen - er chancen der nu. Hele det halvanden time lange show udsendes i perfekt billed- og lydkvalitet på dvd af CMC.

Showet er meget anderledes end det, jeg plejer at lave. Jeg plejer at komme og fortælle folk, hvad de skal gøre bedre, og hvad de skal lave om. Men denne gang handler det i lige så høj grad om mine egne frustrationer og mine egne problemer, siger Lotte Heise. På den måde tror jeg faktisk, at folk føler sig lidt bedre forstået. Nu oplever de jo, at jeg stiller mig op og fortæller om nogle hverdagsproblemer, som de kender fra sig selv, samtidig med at jeg gør grin med mig selv og situationen på en kærlig måde. Jeg har ikke noget imod at være en lille moralsk pegefinger i dagens Danmark.

Men det kan også blive for meget, når man hele tiden kommer og fortæller andre, hvad de skal gøre med deres liv. I stedet har Lotte Heise altså valgt at rette skytset indad og gøre op med billedet af sig selv som idealkvinde. I Østrogen & Skaldyr oplever man hende med paraderne nede. Som den skrappe mor, den søndagsdeprimerede husmor og den hverdagsramte kvinde. Jeg kommer ind på nogle ting i showet, som man normalt holder for sig selv. Som i scenen, hvor jeg fremstiller mig selv som den morgensure mor. Folk får jo ondt af mine to små børn. Men måske kan jeg få andre, der har det på samme måde, til at grine lidt af sig selv, når de næste gang vågner om morgenen og lyder som mig! Det er vigtigt, at man kan grine af sig selv. Når man har set mit show, har man grinet rigtig meget. Og man har også fået fornemmelsen af, at man måske selv har de samme problemer som mig. Man er blevet forstået, og det er meget rart, konstaterer Lotte Heise.

Østrogen & Skaldyr på dvd indeholder masser af bonusmateriale. Man kan bl.a. opleve Lotte Heise bag scenen inden showet. Og så besvarer hun en række spørgsmål, hvor hun med skarp tunge forholder sig til bl.a. trådløse netværk, børn/unge, gadgets, huspriser, sammenhold og fællesskab med naboer eller mangel på samme, monopoler, stråling, medikamenter, færdigretter og friheden til IKKE at tage telefonen, når den ringer.

Lagerinformation: 4067
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
FBI
Spilletid
98 Minutter
Genre
Stand-up, Komedie, Satire
Undertekster
Ingen