Dansk Tale

Lilo & Stitch 2 (Brugt)

25,00 kr.

Lilo & Stitch 2 - Stitch has a glitch (2005)

HandlingSaml familien og tag med til Hawaii hvor Disneys Klassiker Lilo & Stitch nu fortsætter i Lilo & Stitch 2.

Det er ikke det letteste at skabe et stærkt familiesammenhold - ohana - med et rumvæsen som Stitch. Det kræver en sej lille pige som Lilo! Det er lykkedes hende, sammen med storesøsteren Nani, at få et rart og stille og roligt familiemedlem ud af Stitch. Og endelig kan Lilo koncentrere sig om at vinde den store hula-konkurrence, ligesom hendes mor gjorde. Men pludselig ødelægges freden da Stitchs godhedsniveau daler. Han bliver vildere end nogensinde, og hvis han ikke får hjælp, så er både Lilos konkurrence og det gode familie-sammenhold i fare! Nu skal Lilo, Nani, Pleakley og Stitchs skaber Jumba, for enhver pris prøve at kurere Stitch!

Verdens frækkeste rumvæsen er tilbage med masser af gode grin, nye narrestreger og herlig musik med "The King", Elvis Presley.

Antal
1
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Egenskaber

Filmen
Den rigtige 2'er
Så er det atter tid til at følge den lille Hawai pige Lilo, og hendes øh -"hund", Stitch.
Denne gang hedder filmen "Lilo og Stitch 2", og filmen foregår i forlængelse af den første film.

Hvad er nu det med Stitch ?
Den er helt galt med Stitch. Han er begyndt at have mareridt, hvor han ødelægger alt, og gør sine venner ondt. Langsomt begynder han at få anfald, hvor han bliver til den onde Stitch, og han kan ikke længere kontrolle det. Lilo ved ikke noget, hun tror bare, at han vil ødelægge alt for hende, og nu ser det ud til, at alle hendes drømme om at gøre hendes mor stolt ved Hula forevisningen på den store majdagsfest, smuldrer.
Jumba har dog luret, at der er noget galt. Jumba tager en tot af Stitch's pels, og laver en analyse i rumskibet. Han finder hurtigt ud af at det skyldes, at Stitch aldrig blev fuldt opladet, da han skabte ham i laboratoriet. Stitch vil få det værre og værre, og hvis ikke Jumba kan bygge en maskine, hvor han kan genoplade Stictch, er det snart slut med vores lille ven.

Stitch stikker af
Stitch ved stadig ikke, hvad der er galt med ham, han ved bare, at han ødlægger alt, hvad han kommer i nærheden af. Da Stitch ved majdagsfesten kommer til at give Lilo en flænge i ansigtet, indser han, at han må rejse bort for at ikke skade familien mere. Heldigvis har både Lilo og Jumba fundet ud af, at den er helt galt nu, og de forsøger at stoppe Stitch, da han sjtæler rumskibet.
I rumskibet får Stich endnu et anfald, og rumskibet styrter til jorden.

Game over Stitch
Da de når frem til det nedstyrtede rumskib, ser sort ud. Rumskibet er smadret, og Stitch ligger på jorden. Jumbos maskine er intakt, og Lilo får Stitch slæbt derind, og får maskinent. Desværre har det bare ingen effekt, og det er desværre helt slut med Stitch.
Lilo holder den livløse Stitch, og alle er kede af det.
Men kan det virkelig ende sådan ?

Tegnestil.
Lilo & Stitch 2 er uden tvivl flottere end "Stitch, the movie", denne gang er animationer og baggrunde lige så flotte, som i den førte film.

Lyd og billede:
Billedet er i 16:9 format (1.78:1), lækker bredformat og knivskarp. Flot, at Disney nu også laver direkte-til-video udgivelser i det bredde format.
Lyden er i dolby digital 5.1, og er rigtig flot. Også lyden er på højde med den første film. 2'eren er også krydret med lækkert elvis musik.

Ekstramateriale:
Det bedste ekstra er denne gang en (meget) kortfilm, hvor Stich finder ud af, hvordan han blev skabt. Reelt kunne det lige så godt have været en scene i filmen.
Ellers bliver det til en musikvideo, et find Holger - nej Find Blekley spil. Og til sidst et lille spil, hvor man skal gætte hvilket at 4 eksperimenter, der ville være bedst til at løse en opgave, præcist som på den første film -bare med nogle andre eksperimenter.

Konklusion:
Lilo og Stich 2 er en god opfølger, bedre end "Stitch, ekperiment 626". Den rigtige 2'er, har mere familiestemming som den første film. Animation, billede og lyd er på højde med den første film. Ekstra materialet er dog noget tyndt, og selv om historien faktisk er god, er den ikke helt så god som i den første film.
Alt i alt, klart en flot 2'er, i en flot udgivelse, der dog er meget tynd hvad angår ekstramateriale.

Premiere Dato
2002
Produktions Selskab
New Line Cinema
Spilletid
223 Minutter
Genre
Eventyr
Undertekster
dansk