Kill Bill 2 (Tarantino) (Brugt)

15,00 kr.

Kill Bill 2 (2004)

Instruktør: Quentin Tarantino

Handling: Uma Thurman er tilbage som Bruden, der er ved at arbejde sig igennem sin dødsliste over den gruppe lejemordere, der forsøgte at slå hende ihjel. Der er 3 navne tilbage på listen, og det sidste er selvfølgelig hendes gamle chef og forbillede, Bill.

     Bruden bevæger sig ud på den sidste del af sin rejse, og imens får vi i tilbageblik udfyldt hullerne i forhistorien. Vi ser, hvordan det gik til, at Bruden blev overfaldet af sine tidligere kolleger, og vi ser, hvordan hun i tidernes morgen blev trænet i sværdkampens ædle kunst. Samtidig forbereder Bill sig til Brudens ankomst vel vidende, at han har et ekstra kort oppe i ærmet. Brudens datter, som hun var gravid med, da hun blev skudt, overlevede nemlig og bor nu hos Bill.

Hvis Kill Bill: Volume 1 var en samuraifilm, så er Kill Bill: Volume 2 en western. Japans storbyjungle med sine neon-dækkede bygninger er blevet erstattet af ørken og støv, mens de heftige kampscener og den tegneserieagtige vold er blevet erstattet af snak og en helt anden mere modbydelig type vold. Kill Bill: Volume 2 nærmer sig altså mere Tarantinos velkendte stil med masser af smart dialog, spøjse livsanskuelser og popkulturreferencer. Det skulle nok få de fleste til at juble af glæde. Tarantino er jo, når alt kommer til alt... The Man.

Lagerinformation: 55
Antal
1
Tilføj til kurv