Kick-ass (Brugt)

15,00 kr.

Kick-ass (2010)

Instruktør: Matthew vaughn

Handling: Hvorfor er det er ingen superhelte i virkeligheden?

Det spørger nørden Dave sig selv og sine venner om, og selvom de i fællesskab konstaterer, at det er sgu nok er fordi det ville være hamrende farligt, så beslutter han sig alligevel for at købe et kostume og prøve lykken som den maskerede hævner Kick-Ass.

Det går ikke helt efter planen.

Da han kommer ud fra hospitalet og alle hans sår er helet burde Dave sikkert lægge Kick-Ass på hylden, men så let giver han ikke op. Efter en konfrontation med nogle bøller, der bliver fanget på en mobiltelefon, bliver Dave pludselig et kæmpe internet fænomen. Snart kommer han i kontakt med to ”rigtige” superhelte – far og datter teamet Hit Girl og Big Daddy, der er i gang med at kæmpe sig vej igennem underverdenen, med det mål at få gangsterbossen Frank ned med nakken!

Kick-Ass er ikke en helt almindelig superhelte film. Den er en fascinerende blanding af overdrevet voldsorgie og tegneserie univers. Man er aldrig helt sikker på, hvor man har filmen. Det ene øjeblik er vi i hovedet på en forvirret teenage knægt, der ikke helt kan finde ud af det med piger, det næste øjeblik ser vi en lille pige, der brutalt skærer arme og ben af forbrydere med stor fryd. Den 11-årige Chloe Moretz stjæler ganske enkelt showet, som Hit Girl, der bander som en havnearbejder og svinger sit sværd, som var hun Uma Thurman i Kill Bill! Imens giver Nicolas Cage den mest fantastiske præstation, som Big Daddy, der er mere end en lille smule inspireret af Adam West fra den klassiske Batman serie!

Kick-Ass er en fantastisk oplevelse for film og tegneserie nørder! ”Almindelige” fok vil hade den, hvilket bare gør den endnu bedre.
Antal
1
Tilføj til kurv