Karate Kid Samlingen (3 Film)

30,00 kr.

DVD Boks med 3 Film


The Karate Kid (1984)
En faderløs teenager møder sit livs største udfordring i The Karate Kid.
     Daniel er flyttet til Los Angeles fra østkysten, og står nu overfor den næsten umulige opgave at finde nye venner. Men da han bliver offer for Cobraerne - en brutal gruppe karate elevers hensynsløse mobberi, opstår der et venskab mellem Daniel og Ali, Cobraernes leders ekskæreste.
     Daniel vil gøre alt for at kunne slå igen og imponere sin nye veninde, men er bange for at komme ud i en direkte konfrontation med den farlige bande, så da han opdager, at altmuligmanden Miyagi er en mester i kampkunst, beder Daniel ham undervise i karate. Under Miyagis kyndige instruktion udvikler Daniel ikke kun sine fysiske evner, men også den nødvendige selvtillid og tro på sig selv for at kunne overkomme de umulige odds, han er oppe imod, da han bliver kastet ud i st livs sværeste kamp i det spændende klimaks i denne underholdende film.

The Karate Kid, Part II (1986)
Da karateeleven Daniel ledsager sin vise lærermester Mr. Miyagi til dennes barndomshjem i Okinawa, er det for drengen en rejse til en eksotisk og spændende verden, hvor han kan lære mere om sin træners hemmelighedsfulde fortid. For Miyagi er det den sidste chance for at sin far i live. Men Miyagis tilbagevenden sætter gang i en bitter fejde med den gamle fjende Sato, der kaster Daniel ud i et hæsblæsende sammenstød mellem kultur og kampsport.

The Karate Kid, Part III (1989)
Daniel Larusso risikerer at miste alt, han har kæmpet for, da han sætter sin stolthed over sine principper i denne dramatiske film, der genforener stjernerne Ralph Macchio og 'Pat' Morita.
     Da Daniel beslutter sig for ikke at deltage i det forestående karatemesterskab, bliver han offer for den brutale Cobra Kai elev, Mike Barnes, der er fast besluttet på at generobre titlen. Daniels lærermester og træner, Mr. Miyagi, står fast og beordrer ham til at ignorere Mikes trusler, og helt at holde sig væk fra turneringen. Men da Mikes uophørlige overgreb bliver til afpresning, føler Daniel sig tvunget til at deltage i konkurrencen, hvilket bringer ham i konflikt med Mr. Miyagi, den person, som betyder mest for ham. Desperat opsøger Daniel en anden karatelærer, Terry Silver, hvis voldelige kampteknik står i direkte modsætning til Mr. Miyagis vise instruktioner. Men da Daniel opdager, at Terry og Mike samarbejder med Mr. Miyagis gamle ærkefjende Kreese med en udspekuleret plan om hævn, indser han, at han har afvist den eneste person, der kan hjælpe ham.

Antal
1
Tilføj til kurv