Dansk Tale

Junglebogen 2

25,00 kr.

Jungle Book 2 (2002)

Instruktør: Steve Trenbirth

Handling: Vær klar til et nyt og swingende jungleeventyr i den herlige efterfølger til en af Disneys mest elskede klassikere gennem tiderne!

Fortællingen begynder hvor Junglebogen sluttede og Mowgli har forladt sine venner i junglen for at bo i landsbyen. Han trives godt i sin nye familie, specielt med den lille bølle Ranjan og den smukke pige Shanti.

Inde i junglen føler Baloo sig ensom og en nat sniger han sig ind i landsbyen for at møde sin kammerat Mowgli. Inden de to kammerater ved af det, er de tilbage i den spændende jungle. Der kastes de ud i et vildt eventyr sammen med Ranjan og Shanti, panteren Bagheera, slangen Kaa og den hævntørstige tiger Shere Khan.

Tag med junglens mest swingende venner og oplev de herlige nye sange og den helt nye version af klassikeren ”Det rent og skært nødvendige”!

Junglebogen 2 er et medrivende familieeventyr med skøn musik og uforglemmelige figurer!

Lagerinformation: F 502
Antal
1
Tilføj til kurv

Filmen
Opfølger til Disney's sidste film
Junglebogen 2 er en direkte forsættelse til Junglebogen fra 1967, der blev den sidste film Walt Disney selv var med til at lave. Filmen blev vist i de danske biografer i starten af 2003, og der er gjort mere ud af den end de sædvanlige direkte-til-video 2'ere.
DVD'en blev udgivet første gang i 2003, og i "Special edition" i 2008. Hvor meget "Special edition" der er over den nye udgave, kan du læse i de forskellige sektioner af anmeldelsen. Endlig har vi i 2014 fået en bluray version.

Historien
I slutningen af Junglebogen ser vi Mowgli følge efter en pige (Shanti) ind i menneskenes landsby. I Junglebogen 2 bor Mowgli nu i landsbyen, sammen med Shanti, hendes lillebror Ranjan, og deres forældre.
Mowgli savner junglen, og ikke mindst Baloo. Menneskene, og i særdeleshed den lidt forsigtige Shanti, er bange for junglen, og junglens farlige dyr.
Baloo mangler også Mowgli, og "det rent og skær nødvendige" lyder ikke helt rigtig uden ham. Så trods protester fra Bagheera, opsøger han landsbyen. Mowgli, der har husarrest, er nem at lokke med tilbage til junglen.
Men da Shanti ser, at Baloo og Mowgli går ind i junglen, tror hun, at det er en vild bjørn, der bortfører mowgli. Hun og Ranjan følger derfor efter for at redde ham.
Da Shantis forældre ser Shere Khan, og opdager at Mowgli, Shanti, og Ranjan er væk, sætter de en storstillet eftersøgning i gang i junglen.

Hvordan det efterfølgende går, må du selv se...

Video:
DVD:
Billedet er 1.66:1, anamorfisk. Skart og flot overført til DVD.
Baggrundene og animationer er flotte, og filmen er meget farverig.

Audio:
Lyden er i dolby digital 5.1, og lyden er flot. 5.1, lyden er flot udnyttet.
Den danske tale er fin, og Michael Bundesen gør det godt som Baloo.
Christoffer Skov, der laver stemme til Mowgli, gør det fint i talen, mens stemmen bliver lidt tynd i sangene. Christoffer Skov blev iøvrigt udvalgt som den nye Mowgli gennem en konkurrence i Snurre Snups søndagsklub.
Der er mange gode sange i film, vigtigst og bedst er en ny udgave "Det rent og skær nødvendige". De danske sange er generelt flotte.

Også lyden er præcis den samme på de alle versioner.

Konklusion:

Junglebogen 2 er på mange måder flottere end den første film. Flere farver, flottere effekter, flottere baggrunde, 3D animeringer hist og her, og stemningsmæssigt rammer den meget godt den første film.
Men det er nu et eller andet over animationshåndværket i den første film, og noget rent handlingsmæssigt der gør, at 2'eren ikke helt når op på højde med 1'eren. Junglebogen 2 er en god film, men det er ikke en, man husker 10-20 år efter, på samme måde som den første film.
Lyd, billede er helt som det skal være, og ekstramaterialet er godt uden at være overaskende godt.