Dansk Tale

Jern Henrik 4

15,00 kr.

Dennis (1986-1988)

EPISODE 26: MORS LILLE DRENG Drengene leger sygehus, og Joey er helt viklet ind i bandager. Han bliver ved en fejl-tagelse taget med i ambulancen, og kørt til hospitalet. Margaret og Jern Henrik laver kaos, når de prøver på at redde ham. HESTERUNDEN Jern Henrik bliver venner med en gam-mel hest, som hedder Horace. Han rider ham i årets derbylob, og ingen bliver mere overrasket end ham når de vinder! PAMPLONA Mitchells er på ferie i Pamplona i Spanien, lige for det berømte tyrevæddeløb. Dagen før løbet kommer Jern Henrik tilfældigvis til at lukke tyrene ud. Henry står ansigt til ansigt med masser af tyre.

EPISODE 27: SPÅMANDEN JERN HENRIK Jern Henrik får et slag i hovedet, og pludselig er han i stand til at forudsige frem-tiden. KÆNGURUKAVALERIET Mitchells og Wilsons er i Sydney, Australien, da en hel hjord af vilde kænguruer invade-rer byen. Jern Henrik og hans nye australske ven starter et vildt ridt for at omringe kænguruerne. SPAGETTI & KØDBOLLER Jern Henrik, Joey og Gina bestemmer sig til at lave spagetti og kødboller i køkkenet hos Mitchells. De ødelægger køkkenet totalt. Henry og George får gode råd mod halsbrand. 

EPISODE 28: JERN HENRIK VASKES Jern Henrik sendes ud til tante Olivias på hendes landsted, for at lære gode manerer. Men han laver kaos der ude, og så lærer han sine fætre og kusiner mudderets glæder og sorger. JERN HENRIKS DRØMME Jern Henrik drømmer at han er en modig ridder der skal bekæmpe en gammel trold. (som ligner Hr. Wilson), dræbe en ildsprudende drage og redde en smuk prinsesse (som ligner Margaret). Drømmen bliver snart til et mareridt, når prinsessen prøver at kysse ham. LIVET GÅR HURTIGT Jern Henrik og PeeBee har det skide sjovt sammen. De prøver, Peebees nyeste opfindelse en "menneske-fjernkontrol", på Henry, Alice og Hr. Wilson. 

Lagerinformation: F 503
Antal
1
Tilføj til kurv