James Bond 1: Mission Drab

25,00 kr.

Dr. No (1962)

Instruktør: Terence Young

HandlingDen første Bond-film, Dr. No, blevn på det gigantiske fænomen, verdens mest kendte hemmelige agent er i dag. Agent 007 kæmper mod den gådefulde Dr. No, en genial videnskabsmand, der har sat sig for at forpurre det amerikanske rumprogram. Da nedtællingen til katastrofen begynder, må Bond rejse til Jamaica, hvor han møder den smukke Honey Ryder og står over for skurken med storhedsvanvid i hans enorme hovedkvarter på øen.

Bonus:
Det 42 min. dokumentar-program Inside Dr. No kaster lys over hele startfasen og fortæller alt, der er værd at vide om produktionen. Der er utallige guldkorn: Det var Kirk Douglas, der opfordrede Ursula Andress til at sige ja til rollen som den første Bond-pige. Manden bag det legendariske Bond-theme, Monty Norman, brugte et nummer fra sin musical A House for Mr. Biswas (øh..?) som inspirationskilde til temaet (ligheden er faktisk slående!).

    Det 22 min. program Terence Young: Bond Vivant er en hyldest til den afdøde instruktør. Flere bekendte omtaler Young som manden, der VAR James Bond i sin attitude og elegance. En 9 min. S/H featurette præsenterer superagenten og røber, hvilken pistol, bil etc. han foretrækker. Kommentarsporet byder på bunker af anekdoter fra omkring 25 involverede incl. Ursula Andress, som bl.a. afslører, at Sean Connery gang på gang stjal den rejsegrammofon, der skulle lære hende sangen Underneath the Mango Tree. Endvidere er der masser af sjældne stills at se på.

Antal
1
Tilføj til kurv