Dansk Tale

Inspector Gadget

30,00 kr.

Inspector Gadget (1999)

Instruktør: David Kellogg

Handling: Inspector Gadget var i midten af 80’erne en stor del af børns opdragelse. En halv generation senere er de børn blevet ældre, og turen er nu kommet til deres børn til igen at besøge det særlige Go-Go-Gadget-univers. Disneys live-indspilning af den populære tegnefilmsserier før nogle af tegnefilmene tog til, altså før Pennys onkel John blev til Inspector Gadget.

     John drømmer om at blive en rigtig politimand og fange farlige forbrydere, men den onde skurk Claw (virkelig godt spillet af Rupert Everett) og lidt uheld gør, at han omkommer i en bizar bilulykke. Han bliver af en yndig professor (Joely Fisher fra Ellen) omdannet til den cyber-mekaniske politiinspektør Gadget. Det tager lidt tid, før Gadget vænner sig til alle sine "gadgets", men da han først har lært det, går det lige ud af landevejen.

Inspector Gadget blev i de danske biografer (i lighed med Flubber) fordansket i stedet for undertekstet, men mindre børn, der ikke forstår engelsk, vil nu nok grine med alligevel på en eventuel engelsk udgave.

Antal
1
Tilføj til kurv