Inside Man / Clockers (2 Film Boxset)

20,00 kr.

2 Film Boxset

Inside Man (2006)
Handling
Denzel Washington er politimanden Frazier, der ikke rigtig er så populær i øjeblikket. Mistanke om korruption og tyveri har lagt en dæmper på hans karriere, men så kommer det opkald, der kan sætte ham på rette kurs igen. Et ukendt antal mænd er i gang med at røve Manhattan Trust Bank. De har barrikaderet sig i banken med et ukendt antal gidsler, og Frazier bliver sendt af sted for at løse konflikten.

     Hvad han ikke ved er, at han er oppe mod en meget udspekuleret mand. Dalton Russel - spillet til djævelsk perfektion af Clive Owen - er manden, der står i spidsen for bankrøverne, og han har udtænkt den perfekte plan. Frazier begynder forsigtigt at forhandle med bankrøverne, men det får han ikke meget ud af. De er hele tiden et skridt foran ham. Samtidig begynder borgmesteren at blive utålmodig, og en rig finansmand sender en af sine folk af sted for at ånde Frazier ned ad nakken og beskytte noget meget vigtigt, der ligger inde i bankens boks.

Clockers (1995)
Handling
: Strike (Mekhi Phifer) er en "Clocker", en hårdtarbejdende 24-timers narkohandler. Da den lokale narkobagmand (Delroy Lindo) giver Strike en chance for at avancere i graderne, bliver en rivaliserende narkohandler fundet død. Detektiv Mazilli (John Turturro) vil have en hurtig afgørelse. Hans partner Rocco (Harvey Keitel) vil have noget, der er langt sværere at finde - sandheden. Og da Strikes lovlydige bror tilstår mordet, sværger Rocco, at han ikke vil give op, førend den rigtige morder er fanget.

Lagerinformation: F 497
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1980
Produktions Selskab
Warner Bros
Spilletid
115 Minutter
Genre
Gys, Skræk
Undertekster
Dansk, Engelsk, Tysk, Hollandsk, Svensk, Norsk, Finsk, Italiensk
Censur
Tilladt for børn over 15 år