Ingen er Fuldkommen - Den Søde kløe - Gentlemen foretrækker Blondiner

100,00 kr.

Boks med 3 Fantastiske Marilyn Monroe Film

Some like it hot (1959)
Da de to Chicagomusikere Joe (Tony Curtis) og Jerry (Jack Lemmon) ved et tilfælde bliver vidner til et gangstermord, springer de øjeblikkeligt på et sydgående tog på vej mod Florida, forklædt som Josephine og Daphne, de to nyeste - og knap så charmerende - medlemmer af et rent kvindejazzband. Deres dække er perfekt... indtil en elskovssyg sangerinde (Marilyn Monroe) falder for "Josephine", en aldrende playboy (Joe E. Brown) falder for "Daphne", mens gangsterbossen (George Raft) nægter at falde for deres svindelnummer!

The seven year itch (1955)
Mens Richard Sherman bliver hjemme på Manhattan for at arbejder, tager hans kone og børn på sommerferie. Ensom sidder han tilbage og fantaserer om de kvinder, han har mødt i sit liv. Dagdrømmene får en brat ende, da han møde sin nye nabo. Hun er fotomodel og tilsyneladende lige så naiv, som hun er smuk. Med skumle bagtanker inviterer Sherman hende på middag, der dog ikke bliver helt den succes, han havde tænkt sig.

Gentlemen prefer Blondes (1953)
Den underskønne showgirl Miss Lorelei Lee lever efter mottoet "Diamonds are a girl's best friend". Som en naturlig følge stiger hun om bord på båden fra New York til Paris med den hensigt at gifte sig med millionæren Gus Esmond. Undervejs forelsker hendes veninde, Dorothy Shaw (Jane Russell), sig i en fattig privatdetektiv, der er hyret af Esmonds far til at afsløre, hvorvidt Miss Lee bare er ude efter pengene. I henhold til sin livsfilosofi bestemmer Miss Lee sig for at forpurre forelskelsen og føre Dorothy sammen med diamanthandleren Sir Francis Beekman. Det kommer der mange forviklinger ud af.

Lagerinformation: F 484
Antal
1
Tilføj til kurv