In The Bedroom

15,00 kr.

In The Bedroom (2001)

Instruktør: Todd Field

HandlingFamilien Fowler lever et ganske normalt liv i en lille by i staten Maine. Matt (Tom Wilkinson) er byens læge og ynder at fiske, hans hustru Ruth (Sissy Spacek) er skolens musiklærer, og deres søn Frank (Nick Stahl) er hjemme i sommerferien efter sit første år på college. Frank er forelsket i den noget ældre Natalie (Marisa Tomei), der ikke helt er blevet skilt fra sin ex-mand Richard, som er sygeligt jaloux over at se sin kone rende rundt med en anden mand.

    Snart rammer en grusom tragedie, der fuldstændig splitter den lille Fowler-kernehusholdning.

In the Bedroom er et hårdt, tragisk melodrama, der bevæger sig ganske langsomt, men alligevel fængsler fra første scene. Det er fristende at sammenligne med film som Monster's Ball, A Simple Plan og The Deep End, selv om In the Bedroom faktisk er en bedre film end alle de øvrige. Personerne er velbeskrevet, og deres handlinger er plausible. Man bliver som tilskuer taget på sengen flere gange undervejs, og filmen er hele tiden fascinerende.

Fem Oscar-nomineringer - Bedste film, Bedste manuskript, Bedste kvindelige hovedrolle, Bedste mandlige hovedrolle og Bedste kvindelige birolle - blev ikke belønnet med en eneste statuette, men filmen har dog vundet adskillige priser, og det er den velundt.

Lagerinformation: F 494
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1980
Produktions Selskab
Warner Bros
Spilletid
115 Minutter
Genre
Gys, Skræk
Undertekster
Dansk, Engelsk, Tysk, Hollandsk, Svensk, Norsk, Finsk, Italiensk
Censur
Tilladt for børn over 15 år