House of Sand and Fog (Brugt)

20,00 kr.

House of Sand and Fog (2003)

Instruktør: Vadim Perelman

Handling: Kathy (Jennifer Connelly) ryger ud i problemer, da hun forsømmer at betale sine regninger og derfor bliver sat på gaden af myndighederne. Det hele skyldes i virkeligheden en fejl, men den er ikke sådan at rette, og Kathy må finde sig i at flytte væk fra sit hus. Hendes far er død, og hendes kæreste har netop forladt hende. Huset er det eneste, hun har tilbage fra deres forhold, og hun vil gøre alt, hvad hun kan for at holde fast på det. Men da hun først er smidt på gaden, er det store maskineri ikke sådan at stoppe.

     Huset bliver sat på tvangsauktion og opkøbt af den iranske indvandrer Behrani (Ben Kingsley). Han var tidligere højtstående officer i den iranske hær, men nu bliver han tvunget til at have adskillige jobs for at opretholde den livsstil, hans familie er vant til. Da han ser Kathys hus, minder det ham om hans hus i Iran, og han ser her chancen for at bringe lidt anstændighed tilbage til familien.
     Behrani, hans kone og hans søn flytter hurtigt ind i huset og begynder at bygge det om. Men Kathy vil ikke finde sig i, at hendes hus bliver ødelagt, så hun begynder at chikanere familien. Da hun kommer i kontakt med politiet og bliver fortrolig med betjenten Lester (Ron Eldard), der bliver dybt forelsket i hende, skruer hun bissen på, og hvad der før var simpel chikane bliver nu med Lesters hjælp nærmest terror. Men det vil den stolte iraner ikke bare sådan finde sig i. Han skruer ligeledes bissen på, og konflikten eskalerer langsomt mod den endelige uundgåelige konfrontation mellem de to...

Antal
1
Tilføj til kurv