Harry Potter (6) og Halvblodsprinsen (2-Disc)

25,00 kr.

Harry Potter and the Half Blood Prince (2009)

Instruktør: David Yates

Handling: Harry Potter og Halvblodsprinsen har Voldemort strammet sit greb om både Mugglerne og troldmandsverdenen, og Hogwarts er ikke længere et sikkert sted at opholde sig. Harry har mistanke om, at faren ligger inden for skolens mure, men Dumbledore er mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig. Sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar, og for at gøre dette rekrutterer Dumbledore sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horatio Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort.

     Professor Schnobbevom skal overtage Professor Snapes timer som eliksirlærer, og Snape skal nu undervise i Forsvar mod Mørkets Kræfter. Hverken Harry eller Ron havde regnet med at skulle have undervisning i Eliksir, så de må låne skolens bøger. I bogen, Harry låner, er der skrevet små kommentarer og forbedringer til de eliksir-opskrifter, bogen opremser. Da Harry begynder at bruge de nedskrevne kommentarer, bliver han pludselig rigtig god til eliksirer, og straks er han professor Schnobbevoms yndlingselev. Bagest i den bog Harry har lånt, står der et navn: Halvblodsprinsen.
     Samtidig er Harry også begyndt på enetimerne hos Dumbledore. Sammen skal de dykke ned i Mindekarret, som er fuldt af Dumbledores minder fra fortiden. Her skal de prøve at undersøge Voldemorts fortid og finde spor til, hvordan de bedst bekæmper ham.
     I mellemtiden bliver eleverne også påvirket af noget nyt, nemlig teenager-hormoner. Harry føler sig mere og mere tiltrukket af Ginny, men det gør Dean Thomas også. Og Lavender Brown har besluttet, at Ron er fyren for hende! Og så er der Hermione. Simrende af jalousi, men fast besluttet på ikke at vise sine følelser. Mens romantikken blomstrer på Hogwarts, er der dog én elev, der er utilnærmelig. Han er fast besluttet på at blive bemærket, om end for en mørkere gerning. Kærlighed er i luften, men tragedien lurer også – og skolen bliver aldrig den samme igen – for inden længe hænger Mørkets Tegn over Hogwarts…

Antal
1
Tilføj til kurv