Hannibal Rising - Ondskaben Vågner (Brugt)

15,00 kr.

Hannibal Rising (2007)

Instruktør: Peter Webber

Handling: Hannibal Rising fortæller historien om Hannibal "The Cannibal" Lecters unge år, og hvordan han blev sin generations største intellekt og mest berygtede seriemorder.

I slutningen af 2. Verdenskrig flygter drengen Hannibal Lecter med sin familie til en skovhytte, men ved et flyangreb omkommer hans forældre, og han efterlades alene med sin lillesøster, Mischa. Børnene får selskab af en gruppe lejesoldater, som i desperation dræber Mischa. Hannibal undslipper ved et mirakel og indkvarteres på et sovjetisk børnehjem. De ansatte på børnehjemmet har svært ved at kontrollere den vrede unge mand, og de må dagligt holde skarpt øje med, at han ikke gør andre fortræd. Hannibal bryder sig ikke om at bo på hjemmet og en dag lykkes det ham at stikke af.
    Han rejser til Paris, hvor han opsøger sin eneste overlevende slægtning, sin onkels japanske enke, Lady Murasaki. Lady Murasaki lærer ham om madlavning og finkultur, og snart begynder Hannibal også at interessere sig for medicin. Han optages på medicinstudiet, hvor hans interesse for menneskets anatomi udvikler sig yderligere, men han kæmper stadig med at styre sin vrede, hvilket nogle af de lokale indbyggere får at føle. Hannibal plages stadig af natlige mareridt om den frygtelige hemmelighed bag mordet på lillesøsteren og er kun opsat på at finde frem til sin søsters drabsmænd. Han må søge sit inderste for at finde svar, og da han erindrer lejemordernes identiteter, rejser han tilbage gennem jerntæppet for at få hævn.

Antal
1
Tilføj til kurv