Dansk Tale

Fragglerne: Afsnit 1-3

20,00 kr.

Finding Nemo (2003)

Instruktør: Andrew Stanton & Lee Unkrich

Handling: Partnerskabet Pixar & Walt Disney hitter for 5. gang med den computer-tegnede historie om den lille nysgerrige klovnefisk Nemo, der i et dumdristigt øjeblik bliver væk fra sin familie på The Great Barrier Reef i Australien.

På vej til sin første skoledag stjæles Nemo fra havet af en dykker, som bringer ham til et akvarium på et tandlægekontor. Nemo's far, enkefisken Marlin, begiver sig derfor ud på en farefuld færd sammen med sin søde, men glemsomme veninde Dory for at finde Nemo. Det viser sig ikke at være nogen nem opgave, når man bare er to små fisk i havet - hvordan finder man én bestemt fisk, når havet rummer omkring 3,7 milliarder af slagsen...!? Sammen må de ride på havstrømmene, trodse hajer, kulsorte havdybder og dødbringende gopler.
    Imens forsøger Nemo og hans nye venner i akvariet at udtænke en dristig flugtplan, før en af dem bliver tandlægens nieces nye kæledyr...

Antal
1
Tilføj til kurv

Danse dagen lang, bekymre sig en anden gang...!

Fragglerne bor under jorden i Fraggelland mellem menneskenes verden og gorgernes verden. Sammen med dem lever doozerne, små arbejdere, der konstant bygger stilladser, som fragglerne spiser. Vi følger fragglerne Gobo, Vembi, Vips, Muggi og Bober på deres eventyr i gorgernes have, hvor Madam Skrald spår om fremtiden, og Onkel Rejsende Mac, som ser den forunderlige menneskeverden på nært hold, mens han holder fragglerne ajour med postkort om sine oplevelser.

Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

Afsnit 1: Begyndelsen

Fragglerne er underjordiske væsner, som holder af at synge og gå på opdagelse. En af de gamle fraggler vil udforske menneskenes verden og forlader derfor Fraggelland, men han lover at sende postkort hjem og fortælle om alt, hvad han oplever.

Afsnit 2: Løb, kære vand

Gobo skal hente det første postkort fra sin onkel, men for at få fat i det skal han forbi hunden Sprocket. I Fraggelland forsvinder vandet i søen ned i jorden, så fragglerne må tilkalde Rørbankerne for at få deres vand igen. Vips er bekymret, for hun skal bruge vand til sin svømmeopvisning. Kan Rørbankerne mon hjælpe?

Afsnit 3: Vembi hos Gorgerne

Gobo og Vembi vover sig ud i gorgernes have og Junior, som altid vil fange fraggierne, får fat i Vembi! Nu må fragglerne lægge en plan, så de kan befri deres ven, men det går ikke helt som planlagt og flere fraggler ender i gorgernes hus. Kommer de nogensinde hjem til Fraggelland?