Finn Nørbygaard - Finn på nye Eventyr

30,00 kr.

Finn Nørbygaard - Finn på nye Eventyr (2009)

Finn Nørbygård som vi aldrig har set ham før!!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den seneste tid har været voldsom turbulent for Finn Nørbygård, og hele Danmarks befolkning har kunne følge den chokerende historie fra sidelinien. Men end ikke dette kunne slå den garvede entertainer ud. Han har taget sine slag og rejst sig med en fornyet kraft, som han nu er klar til at dele med resten af Danmark.

I Finns nye show Finn – på nye eventyr vil du kunne finde en fantastisk blanding af galskab, humor og musik. – selvironi & ærlighed er de to vigtigste elementer!

Finn er en mand med erfaring, vi har set ham på landevejen, i fjernsynet og hørt ham i radioen igen og igen. Vi har set ham som den naive jyde, den københavnske taxachauffør, den dansende Esther, som bondemanden og sådan kan man blive ved. Han har sammen med sin makker Jacob Haugaard skabt landeplager, som Ja’dak & Skvas.

Men denne opsætning er ny, Finn vil nemlig indtage scenen alene kun fulgt af sin trofaste kapelmester Kristian Borregaard. Kristian & Finns tætte samarbejde gennem mange år, gør deres sammenspil unikt, de forstår at presse hinanden til det yderste. Finn Nørbygård har en fantastisk fingerspidsfornemmelse og hans store stemme og kærlighed til optræden, gør altid en aften i hans selskab en oplevelse værd!

Ingen tvivl disse to herrer vil kunne fylde en hver sal med glæde og stof til eftertanke, når de til efteråret indtager de danske scener med deres jyske humor og gode musik.

Som Finn Nørbygård selv udtrykker det: ”Det bliver Finn – med det hele!”

Premieren på det nye show fandt sted torsdag 10. september 2009 kl 20 på Horsens Ny Teater!

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Spilletid
87 Minutter
Genre
Komik, Satire, Underholdning
Undertekster
Ingen