Final Destination Thrill-ogy (3 Film)

40,00 kr.

DVD Boks med 3 Film

Final Destination (2000)
Alex skal på studietur til Paris, men på vej op i flyet får han de værste fornemmelser af, at noget frygteligt vil ske om bord. Han flipper totalt ud og bliver smidt af flyet sammen med nogle klassekammerater. Kort efter take-off sker en ulykke. Men hvad nu hvis det var meningen, at de alle skulle dø? Kan man snyde døden, eller indhenter skæbnen os alle?

Final Destination 2 (2003)
Der er gået et år siden Flight 180 katastrofen. Et fly faldt ned med en skoleklasse om bord. Et par af eleverne blev smidt af, fordi en af dem havde et syn. Han så katastrofen, før den skulle ske, og ved at blive smidt af flyet reddede han faktisk den lille gruppe elever. Men sådan snyder man ikke døden. En efter en blev de overlevende dræbt i stadig mere mystiske og brutale uheld....
    Et år senere møder vi fire teenagers, der skal på den helt vilde tur sammen. De suser af sted ud ad motorvejen med højt humør i en lånt pickup truck. Kimberly (A.J. Cook) sidder bag rattet og betragter bilerne omkring sig, da en knugende fornemmelse begynder i hendes mave. Noget er helt galt... Og ganske rigtigt: Et lille uheld - en betjent, der taber noget kaffe i skødet - sætter gang i en kædereaktion af begivenheder, og snart er vejen dækket af ødelagte biler og eksplosioner. Kimberly ligger hårdt såret i vraget af sin bil, og så--- Vågner hun op! Tilbage i bilen, øjeblikket før hun skal til at køre ind på den skæbnesvangre motorvej.
    Kimberly går amok, hun smider bilen på tværs af vejen og blokerer for bilisterne bag hende. Hun kaster sig ud af bilen og råber til de andre bilister, hvad hun har set. De tror selvfølgelig, hun er skør, og en betjent træder ud af sin bil for at berolige hende. Men netop som han er ved at få overtalt Kimberly til, at det hele bare var en ond drøm, lyder der et brag bag dem! Et kæmpe uheld udvikler sig for øjnene af dem, præcist som hun forudså.
    Kimberly og de øvrige bilister snød døden, men hvor længe? Snart bliver den første af dem ramt af det første ”uheld”....

Final Destination 3 (2006)
Denne gang handler historien om pigen Wendy Christensen, der er på tur i en forlystelsespark med nogle venner. Netop som de skal til at gå ombord på den nye Devil's Flight rutschebane, ser Wendy for sig, hvordan rutschebanen løber løbsk og dræber alle ombord. Hun går fuldstændig i panik og nægter at tage med. Det lykkedes hende også at få flere andre til at stå af. Selvfølgelig går det hverken værre eller bedre end at rutschebanen forulykker præcist som Wendy forudså. Nu er så spørgsmålet: Snød Wendy og hendes venner døden? Eller kommer den efter dem på en anden måde? Uden at afsløre for meget: Ja... døden kommer efter dem, og det kommer ikke til at gå stille for sig.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1998
Produktions Selskab
Dreamworks
Spilletid
169 Minutter
Genre
Krigsfilm, Drama, Action
Undertekster
Dansk
Censur
Tilladt for Børn over 15 år