Erik Clausen - Fre den ene hjernehalvdel til den anden

30,00 kr.

Erik Clausen - Fre den ene hjernehalvdel til den anden (2013)

Erik Clausen er en mand med en god historie – eller rettere mange gode historier. Han voksede op på stenbroen i efterkrigstidens København, som en del af det dårlige selskab, hvor han måtte fægte sig frem gennem verden, før han fandt sin plads i livet. Clausens historie er ikke alene en personlig udviklingshistorie om en gavtyv fra Sydhavnen, der blev kunstner & går til filmen. Det er også en langt større historie med perspektiv og udsyn – om hele den danske arbejderklasse & dens drømme og længsler. Den historie folder Clausen ud, som en både stærk og levende fortæller. Clausen er ikke bange for at gå til den og dele ud af makronerne.
     Der er tændes for de kulørte lamper, når gøgleren Erik Clausen denne gang optræder med talk showet for viderekomne, "Fra den ene hjernehalvdel til den anden".
     Det bliver et par timer for fuld udblæsning med galoperende snak, synspunkter samlet op fra udkantskulturen og fra Clausens ukontrollable underbevidsthed og hans stærkt nedtonede fornuft, garanteret total fri for konsensus.

Showet anbefales af:

  • Efterlønnere uden grænser.
  • Ægtepar fra den lange bane.
  • Enlige med gyldigt pas
  • Intellektuelle med manuelt arbejde.
  • Ønskebørn med café latte abstinenser.
  • Omvandrende sparerpærer med høj pande og røde lejesvende som ser Vild med dans i smug.

Alle bydes velkommen til at høre på Clausen, der er født med fødderne opad, og som vender tingene på hovedet ud fra den erfaring, at det er de normale, der er de virkelige gale.
     I Erik Clausens selskab keder du dig aldrig, uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Alle er velkomne i Clausens univers.

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Produktions Selskab
Target
Spilletid
104 Minutter
Genre
Komik, Satire, Underholdning
Undertekster
Ingen