Edge of Tomorrow (Tom Cruise) (Brugt)

15,00 kr.

Edge of Tomorrow (2014)

Instruktør: Doug Liman

Handling: Årh, vi elsker Tom Cruise (selv om han er skør i virkeligheden). Der er ikke så mange vaskeægte filmstjerner tilbage, men han er en af de mest sikre, og når han kaster sig ud i science fiction, er man nærmest garanteret en fantastisk oplevelse.

Menneskeheden ligger i krig mod en skræmmende race af rumvæsener, kendt som Mimics. Vi følger Major William Cage (Tom Cruise), der havner i en temmelig uheldig situation efter en lille uenighed med en overordnet. På trods af ikke-eksistrende kamperfaring bliver han degraderet til menig og sendt i kamp sammen med en enhed af toptrænede soldater. Det går naturligvis galt, og Cage bliver næsten øjeblikkeligt dræbt. Men i stedet for evigt mørke slår han øjnene op og befinder sig pludselig tilbage på det sted, hvor han var, da dagen begyndte. Adskillige dødsfald og deja-vuer senere går det op for Cage, at han er havnet i et slags tidssløjfe. Han møder også den legendariske soldat Rita (Emily Blunt) og får mistanke om, at hun ved noget om hans besynderlige situation. Måske kan Cage rent faktisk vende sit problem til en fordel? Måske har han alligevel mulighed for at gøre en forskel i kampen mod rumvæsenerne?

Edge of Tomorrow er en ganske fremragende og djævelsk sammenblanding af Groundhog Day og Saving Private Ryan. En storslået science fiction film, der tager det simple koncept - hvad nu hvis du måtte gennemleve den samme dag igen og igen - og udnytter det til at fortælle en særdeles effektiv historie, der kan og vil langt mere end de gennemsnitlige, larmende Hollywood action-film. Kampscenerne er imponerende, effekterne er fremragende, og filmen rammer tonen helt rigtigt fra start til slut.
Antal
1
Tilføj til kurv