Dirty Dancing

20,00 kr.

Dirty Dancing (1987)

Instruktør: Emile Ardolino

Handling: Dirty Dancing er en rigtig dagdrømmer-historie.

Den uerfarne Baby (Jennifer Grey) tager med hele sin familie til et ærke-amerikansk feriested. Her kommer hun i kontakt med en undergrunds danseklub, hvor den sexede danser Johnny (Patrick Swayze) er i centrum.
     Da Johnnys faste partner kommer ud for et uheld, får Baby chancen for at danse sammen med ham. Det kræver dog masser af træning. Mens de træner, kommer Johnny og Baby tættere på hinanden, og snart bliver de forelskede. Men Baby er jo en pæn pige fra et pænt hjem, og Johnny er en rigtig ballademager. Alligevel bliver hun tiltrukket af ham og af de forbudte trin, og snart går det op for hende, at der er mere i livet end hendes beskyttede tilværelse.

"I'm scared of everything! I'm scared of what I saw, I'm scared of what I did, of who I am, and most of all I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life the way I feel when I'm with you!"

Det er stor, stor filmkunst, når Patrick Swayze og Jennifer Grey kaster sig ud i 80'ernes ultimative romance. Han er mørk og farlig, hun er ung og uskyldig, og sammen er de et af de bedste filmpar nogensinde. Swayze fik lov til at få et enkelt hit til med Ghost, men ellers var der ingen af de to, der formåede at leve op til Dirty Dancing's succes. Og hvordan skulle de også kunne det? Dette er en vinderkombination af de helt sjældne. En film, der er mere end summen af de enkelte dele. Ægte filmmagi.

Så ryk sammen i sofaen med dine bedste venner, skru op for lyden og syng med på det uforglemmelige soundtrack. Skam dig ikke over at nyde denne filmklassiker i fulde drag! Og se om du kan holde tårerne tilbage hen imod slutningen, hvor Johnny endelig indser, at han er god nok til Baby og snupper hende lige ud af familiens favn med de udødelige ord: "Nobody puts Baby in a corner"... hvorefter alle begynder at danse. Snøft... Et smukt, ægte øjeblik i en af de mest klassiske ungdomsfilm nogensinde.

Lagerinformation: F 232
Antal
1
Tilføj til kurv