Die Hard 2: Die Harder

20,00 kr.

Die Hard 2: Die Harder (1990)

Instruktør: Renny Harlin

HandlingPå en snefyldt juleaften i landets hovedstad har en håndfuld terrorister besat en større lufthavn, hvor de holder tusinder af julerejsende som gidsler. Terroristerne, som er en bande af deserterede lejesoldater anført af den morderiske slyngel af en officer, Col. Stuart (William Sadler), er kommet for at redde en narkobaron fra fængsel. De har forberedt sig på alle eventualiteter undtagen én: John McClane, en strisser, der har fri fra tjenesten, og som bliver forfulgt af et dødeligt déjà vu.

     Bruce Willis vender tilbage som den heltemodige politimand, der ikke alene kæmper mod terroristerne, men også mod en uduelig chef for lufthavnspolitiet (Dennis Franz), den hjernedøde kommandant (John Amos) for hærens antiterrorkorps samt en dødensfarlig vintersnestorm. Landingsbanerne bliver overplastret med død og ødelæggelse, og McClane er i kapløb med tiden. Hans kone (Bonnie Bedelia) er fanget i et af de fly, der cirkler rundt over lufthavnen, mens det langsomt løber tør for benzin.
     Det er alles kamp mod alle - en hjertestoppende, jet-turbulent rejse gennem spænding og terror. Spænd Deres sikkershedsbælter!
Antal
1
Tilføj til kurv