Det Næstbedste (Madonna) (Brugt)

20,00 kr.

The Next Best Thing (2000)

Instruktør: John Schlesinger

HandlingPop-ikonet Madonna er yoga-læreren Abbie, der droppes af kæresten og i frustration herover på en “våd” 4. juli bliver kåd og “shagger” sin bedste ven Robert. Det er der ikke umiddelbart noget galt i, ud over at Robert er indbegrebet af inkarneret bøsse, og Abbie bliver med rogn. Robert er en fin fyr, der ikke vil lege bøsse-onkel over for barnet, men derimod tage sin del af ansvaret.

    6 år senere: Robert og Abbie lever sammen i et varmt (platonisk) forhold og udøser al deres kærlighed over sønnen Sam. Idyllen er perfekt, selv om Sam forståeligt nok begynder at undre sig over, at mor og far ikke sover sammen, når alle andres forældre gør. Men det harmoniske liv begynder at krakelere, da Abbie møder sin drømmemand og vil giftes - og det er så sandelig kunn på problemerne.

John Schlesinger (Marathon Man) berørte 30 år tidligere samme tematik i mesterværket Sunday, Bloody Sunday, men problemet med The Next Best Thing er, at den både vil være et seriøst drama og en letbenet komedie. Resultatet er noget nær en maveplasker.
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1993
Produktions Selskab
The Königsberg Company
Spilletid
173 Minutter
Genre
Western, miniserie, Drama
Undertekster
Dansk, Norsk, Svensk, Finsk
Censur
Tilladt for Børn over 15 år