Den Lyserøde Panter Collection (5 Film) (Brugt)

50,00 kr.

Box med 5 Film

Den Lyserøde Panter / The Pink Panther (1963)

Instruktør: Blake Edwards

Handling: Den klodsede og godtroende inspektor Clouseau jager en dreven juveltyv. Det bringer ham til et schweizisk skisportssted, hvor prinsesse Dala holder ferie. Hun ejer en kostbare diamant, ”den lyserøde panter”, og Clouseau er overbevist om, at juveltyven er ude på at få fingrene i den. Til gengæld har Clouseau ingen anelse om, at hans kone Simone har en affære med juveltyven. Bl.a. Peter Sellers og David Niven medvirker i denne morsomme krimikomedie.

Et skud i mørket / A shot in the dark (1964)

Instruktør: Blake Edwards

HandlingDen franske politiinspektør Clouseau (Peter Sellers), der er ubeskriveligt klodset, egoistisk og totalt blottet for situationsfornemmelse, får overdraget opklaringen af en højt profileret mordsag. Uheldigvis falder han (i både direkte og overført betydning) for den hovedmistænkte - en smuk stuepige ved navn Maria (Elke Sommer) - hvis talent for at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt næsten er på højde med Clouseaus eget. Men efterhånden som ofrene begynder at hobe sig op, og Marias strafferegister vokser, må Clouseau tage sig sammen til at finde den virkelige skyldige i en fart, eller også kan hans karriere standse hurtigere end lyden af et skud i natten!

Den lyserøde panter slår igen / The Pink Panther strikes again (1976)

Instruktør: Blake Edwards

HandlingPeter Sellers er i topform som den evigt ulykkestiltrækkende inspektør Clouseau, der kommer til at iklæde sig en af de mest uforglemmelige forklædninger nogensinde, har grotesk grinagtige karatekampe med sin karismatiske kammertjener, Cato (Kwouk), og krydser klinger med en usædvanligt sexet russisk spion (Lesley-Anne Down).

    Efter at være blevet drevet fuldkommen til vanvid af ubeskriveligt inkompetente Clouseau, udvikler den tidligere chefpolitiinspektør Dreyfus (Herbert Lom) en dommedagsmaskine og truer med at udslette verden. Og hans eneste krav for at redde verden fra undergang? - Clouseaus omgående og ubehagelige dødsfald! Men takket være Clouseaus ufattelige held, får snigmorderne, der gør alt, hvad de kan, for at snigmyrde ham, deres livs mest frustrerende opgave, som de fejler igen og igen!

Den lyserøde panter ta'r hævn / Revenge of the Pink Panther (1978)

Instruktør: Blake Edwards

HandlingPolitiinspektør Dreyfus (Herbert Lom) er lykkelig efter at have modtaget besked om, at den håbløse kriminalassistent Couseau (Peter Sellers) er blevet myrdet af den magtfulde narkobaron Philippe Douvier (Robert Webber). Men desværre - og uheldigvis for Dreyfus - er meddelelsen om Clouseaus død temmelig overdrevet, for ikke alene er han utroligt meget i live, men også i fuld gang med at spolere hele politisagen mod Douvier! Ved hjælp af de mest absurde forklædninger og hæmningsløse accenter rejser Clouseau fra Frankrig til Hong Kong for at forhindre en gigantisk heroinhandel. Med sig på rejsen har han også sin trofaste - men farlige - tjener, Cato (Burt Kwouk), og Douviers forsmåede elskerinde (Dyan Cannon). Men problemerne eksploderer, da Dreyfus også dukker op i efterforskningen.

På sporet af den lyserøde panter / Trail of the Pink Panther (1982)

Instruktør: Blake Edwards

    HandlingEn mystisk klatretyv stjæler den verdensberømte diamant, Den Lyserøde Panter. Og kort efter forsvinder politiinspektør Clouseau (Sellers), det selvstændigt, fritgående katastrofeområde med den absurde franske accent. Han formodes tragisk omkommet under udførelsen af sit elskede arbejde. For at hædre den legendariske efterforsker forsøger en journalist (Lumley) at opspore alle, der kendte, elskede - eller hadede - ham. Det bringer hende i direkte kontakt med Clouseaus troløse ekskone (Capucine), hans libetinske far (Mulligan) og superskurken Sir Charles "The Phantom" Lytton (Niven) - foruden selvfølgelig Herbert Lom som Clouseaus koleriske chef, inspektør Dreyfus, og Burt Kwouk som den trofaste, men evigt angribende tjener, Cato.

    Lagerinformation: B3
    Antal
    1
    Tilføj til kurv