De red mod nord - The Outlaw Years: Episode 12-22 (3-disc)

20,00 kr.

Lonesome Dove

Handling: Lonesome Dove: The Series præsenterer personer fra den oprindelige miniserie og handler om Newt Call, hans liv og den tid, han levede i.

Newt Call er en ung cowboy, der som dreng begyndte at arbejde i Lonesome Dove og nu drager videre for at skabe sig et liv. Årene efter borgerkrigen i det vestlige Amerika er nogle af de mest spændende i landets historie. De nu mytiske figurer Wyatt Earp og Bat Masterson, Billy the Kid og Sitting Bull befolkede Vesten i de gyldne år, før det 20. århundrede buldrede ind og én gang for alle tæmmede nybyggerområdet. For Newt Call, en drenget cowboy, der blev opdraget med jernhård disciplin af den legendariske, tidligere Texas Ranger, kaptajn Woodrow F. Call, var dette en verden fuld af muligheder. Newt kommer i kontakt med fredløse og banditter, revolutionære, showmænd og fyrige kvinder og deltager i alle de vigtigste begivenheder i Vestens historie. Den unge Newts skæbne bliver formet af mødet med de legendariske personer og deres forvandling til mytologiske figurer, og han begynder at skabe sin egen legende.

Lonesome Dove er baseret på en række western-romaner, skrevet af forfatteren Larry McMurtry. Bøgerne har vundet Pulitzer-prisen.

Antal
1
Tilføj til kurv