Danskernes Egen Historie - Forførende Reklamer

60,00 kr.
Danskernes Egen Historie - Forførende Reklamer

Danskernes egen historie er historiefortælling om store og små begivenheder i Danmark, skildret gennem filmoptagelser indsamlet fra historiske arkiver og danskeres egne gemmer.

De er korte. De er sjove. Det er reklamefilm fra de sidste 100 år. De gamle reklamefilm har ikke kun givet folk et godt grin, når de sad i biografens mørke - eller senere foran skærmen. De giver os et helt præcist billede af dnaskernes hverdag. Filmene skal give produkterne en folkelig og humoristisk appel, og alle kneb benyttes: Kærlighed, skønhed, musik, modeller, sex og masser af kendte skuespillere. Forførende reklamer er danskernes egen historie. En perlerække af tidsbilleder på dåse - værsgo' at lukke op.

DVD 1: Forførende reklamer
1. Hvad skulle det være?: Den første rigtige reklamefilm produceres i 1907, og mange af disse små film bliver rene mesterværker.
2. Spis solgryn og bliv stærk: Kampen om morgenmaden begynder for alvor i 1950erne, hvor den afgørende duel står mellem Ota Solgryn og Foska Gryn.
3. Mor, mor, han borede slet ikke: Den rigtige tandpasta sikrer dig sunde tænder, hvidt smil og frisk ånde... og de skønneste kys!
4. Den hvide tornado: Husmoderen er reklamefilmens yndling, for hun skal have både støvsuger, kummefryser og andre herligheder.
5. Smoke, smoke that cigarette: Det bliver moderne og smart at ryge, og de kendte reklamerer gerne for smøger - hvad enten de er rygere eller ej.
6. Den våde kondipige: Den seksuelle frigørelse og pornoens indmarch sætter sine tydelige spor i reklamefilmene.
7. Han har styr på sit hår: Alle mænd skal være lækre, og derfor bruger de den bedste brylcreme - lige indtil de skal være langhårede og bruge spray.
8. Han vil hellere...: Erik Dibbern fra Nordisk Film er reklamefilmens mesterinstruktør, og han indfører humor og folkelighed i reklamefilmene med Ove Sprogøe, Keld og Dirch foran kameraet.
9. Et godt tilbud til dig: Da TV2 går i luften 1988 fødes helt nye reklamestjerner som Jacob og Finn, Susanne Bjerrehus, Zlatko Buric og Kims onde bror Jørgen.

BONUSFILM

Det er ordentlig snack: Kavalkade af reklamefilm med kendte medvirkende fra 1950-1980.
Esprit de Valdemar: Hele Danmarks Ibbermand, skuespilleren Ib Schønberg, i to vidunderlige roller.

DVD 2: De bedste reklamefilm

Før 1950
1950'ern
1960'ern
1970'ern
1980 og frem

Antal
1
Tilføj til kurv