Dansk Tale

Cubix 4 - Eps. 10-13: Hovedløs heltegerning

15,00 kr.

4 afsnit fra serien

10. HOVEDLØS HELTEGERNING:
Det er tid for den årlige robot talent - konkurrence - hvor teknologi og skønhed er sati hæjsædet. Bottierne arbejder som gale så deres robotter kan blive i stand til at vinde! Selv Charles har planer om at vinde førstepræmien med sin Quixtreme 5000. Uheldigvis er Quixtreme inficeret med Solex! Doktor K, Kollosal og Klonix dukker op og i stedet for den afgørende runde i konkurrencen må Bottierne endnu en gang tage kampen op imod ondskaben!

11. RUNDVISNING PÅ ROBIX CORP:
Mens hela eksperimenterer med Solex, iværksætter doktor K og hans mystiske chef et angreb på Botties Pit. Bottierne slår kamprobotterne, men det var et skin-angreb! Raska dukker op, udtrykker sin bekymring for deres sikkerhed og tilbyder Hela at hun kan bruge laboratoriet på Robix Corp til sin forskning... Bottierne tager til Robix Corp og bliver behandlet som konger... Indtil en ny robot går bersærk og erlige ved at slå dem ihjel!

12. CUBIX MED K:
Connor og de andre Bottier tager afsted for at lede efter Cubix, eller resterne af ham, da de får at vide at han er blevet samlet op af doktor K! Takket være Klap-I's nyligt tilbagevendte hukommelse, falder de bogstaveligttalt indenfor hos doktor K I doktor K's klovnetårn må de overvinde mange forhindringer før Connor kan nå frem til Cubix...

13. KULMINATOREN:
Botterne prøver at redde Bobleby fra Dr. K's enorme robot. Det ender med, at de må redde hinanden. Da Abby bliver fanget inde i robotten, løber Connor tilbage for at redde hende. Til sidst er det Cubix og det store monster af en robot der skal kæmpr, Cubix indser at hans eneste chance er at transformere sig.

Lagerinformation: F 183
Antal
1
Tilføj til kurv