Conan Barbaren (Schwarzenegger) (Brugt)

20,00 kr.

Conan the Barbarian (1982)

Instruktør: John Milius

Handling: Muskelbundtet Arnold Schwarzenegger var i sit livs form, da han i 1982 gav den hele armen som den legendariske kriger Conan Barbaren, hvis forældre bliver myrdet af den koldblodige kultleder Thulsa Doom (James Earl Jones) og dennes brutale røverbande. Han må gennemgå en barndom i skånselsløs slaveri blot for at vokse op til et liv som gladiator til morskab for sine herrer.

    Efter endt tjeneste i fjernøsten, hvor hans formåen i mand-til-mand kamp for alvor skal testes, bliver Conan sat fri. Herefter indleder han et risikofyldt togt for at hævne den grusomme massakre, der gjorde ham forældreløs. Nu må den hævngerrige, sværd-svingende kriger forsøge at besejre sine blodtørstige fjender i dette dødsforagtende action-eventyr, hvis temaer er mod, styrke, karakter og det godes triumf over det onde.

Dette fantastiske voksen-eventyr er instrueret af John Milius (efter et manuskript af den kontroversielle filminstruktør Oliver Stone), og har et flot klassisk orkesterscore af Basil Poledouris, hvis hovedtema minder mistænkeligt meget om temaet til Arnold Schwarzeneggers 8 år senere SciFi-adventure Total Recall (med musik af Jerry Goldsmith).

Lagerinformation: 78
Antal
1
Tilføj til kurv