Cloud Atlas (Tom Hanks) (Brugt)

15,00 kr.

Cloud Atlas (2012)

Instruktør: Tom Tykwer, Lilly Wachowski & Lana Wachowski

HandlingCloud Atlas er en episk historie om menneskeheden, hvor konsekvensen af vores handlinger har indflydelse på andres liv i fortiden, nutiden og fremtiden – som når en sjæl formes fra en morder til en frelsers og en venlig handling giver genlyd i århundreder og inspirerer en revolution.

The Matrix instruktørerne Andy Wachowski og Lana Wachowski har slået sig sammen med Run Lola Run instruktøren Tom Tykwer og skabt denne besynderlige, storslåede science fiction film!

Officiel beskrivelse
Gennem århundrederne og gennem mange inkarnationer spinder en række skæbner et mærkeligt, indbyrdes forbundet net af handlinger og konsekvenser. Det er en lang rejse, hvis mål ikke er let at se, og som ofte er i fare for at forlise på grund af modstand og fristelser. Alligevel er der en mening med, at den unge advokat Adam Ewing redder en flygtet slave. Der er en mening med, at komponisten Robert Frobisher vil tage sit eget liv på et snusket hotel efter blot at have skrevet en uafrystelig symfoni. Der er en mening med, at hans elsker Rufus Sixsmith som ældre betror sig til journalisten Luisa Rey, og til, at hans kollega Isaac Sachs også gør det. Der er en grund til at hyrden Zachry mod al fornuft indgår en handel med den alvidende Meronym fra den langt mere avancerede Prescient-kultur om at vove sig ind på kannibalernes territorium. Og når Sonmi-451 med ro i sindet går sin død i møde, er det ikke kun, fordi hun er en ’fabrikat’, der er genetisk skabt til blot at tjene. Gennem tiden skaber selv den mindste dråbe af venlighed ringe i vandet, og det er ikke til at vide, hvilken effekt det engang vil have, når den rammer bredden.
Antal
1
Tilføj til kurv