Children of the Dust (Brugt)

15,00 kr.

Children of the dust (1995)

Instruktør: David Greene

Handling: Dusørjægeren Gipsy Smith leder en gruppe soldater ind på et Cheyenne territorium på jagt efter en mistænkt overløber. Men noget går galt og i den blodige massakre som følger, lykkedes det for Gipsy at redde den lille indianerdreng Lille Ravn fra soldaterne. Han får navnet Corby og vokser op hos plejefamilien Maxwell. 

Som ung mand føler han sig vild og forkert overalt undtagen i favnen hos hans elskede plejesøster Rachel. Da deres forhold afsløres sendes Rachel bort og Corby bliver sønderknust af sorg. Da Gipsy vender tilbage med en ny farlig opgave beslutter Corby sig for at følge med ham. De skal bygge en ny by til de befriede slaver: Freedom City. Men i borgerkrigens eftervirkninger er en ny ondskab blevet skabt: Ku Klux Klan. 

"Children Of The Dust" handler om et mørkt kapitel i sagaen om den amerikanske drøm! Indianerundertrykkelsen, slaveriet, borgerkrigene og Ku Klux Klans terrorvælde, men det er samtidig en spændende beretning om søgen efter sine rødder, om ubrydeligt venskab og forbudt kærlighed. 

Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1993
Produktions Selskab
The Königsberg Company
Spilletid
173 Minutter
Genre
Western, miniserie, Drama
Undertekster
Dansk, Norsk, Svensk, Finsk
Censur
Tilladt for Børn over 15 år