Charlie's Angels: Uden hæmninger (Brugt)

20,00 kr.

Charlie's Angels 2: Full Throttle (2003)

Instruktør: McG

HandlingNatalie (Cameron Diaz), Dylan (Drew Barrymore) og Alex (Lucy Liu) - de tre superhotte superagenter - vender tilbage for at redde verden igen-igen... og se lækre ud i stramt tøj.

    Denne gang skal pigerne opspore to ringe, der sammen udgør den komplette liste over de personer, der er i "vidnebeskyttelsesprogrammet". Samtidig bliver Dylans ex-kæreste løsladt fra fængslet, og han vil have hævn. Og som om det ikke skulle være nok, så er den skruppelløse tidligere agent Madison (Demi Moore) også ude efter ringene...

Charlie's Angels 2 er en klar forbedring i forhold til den første film. Den er lige så useriøs, men hvor den første film var en række usammenhængende sketches uden nogen egentlig forbindelse med hinanden, så har 2'eren her en rigtig historie at byde på. Den er stadig tynd, og den stjæler mere end en lille smule fra Mission: Impossible, men hvad gør det, når den så smukt udnytter, at piger, der leger superagenter, er hotte?
     Demi Moore (uhadada, hvor ser hun godt ud!) er tilbage på biograflærredet efter 7 års pause, og hun er en suveræn skurk. Hun ligner en million (og det har hun sikkert også mindst kostet i operationer), men med sit iskolde blik og to gyldne pistoler udgør hun en værdig modstander for vores små, søde engle.
     Bill Murrays Bosley er skiftet ud med Bernie Mac, og det fungerer bedre, end man skulle tro, og pigernes kærester Matt LeBlanc og Luke Wilson vender tilbage fra den første film, og så kommer John Cleese ind fra højre og spiller Lucy Lius far.
     Der var aldrig tvivl om, at instruktøren McG kunne lave flotte billeder og geniale skud (se bare TV-serien Fastlane, som han stod bag), men det er først nu, han beviser, at han rent faktisk kan få det til at hænge sammen til en film.

Charlie's Angels 2 er herlig, uforpligtende underholdning, der kører derudad med højt tempo, og så er den fuldstændig ligeglad med, hvad du ellers mener om den sag. Det bedste, du kan gøre, er bare at springe med på vognen og prøve at holde fast.
Antal
1
Tilføj til kurv