Catwoman (Halle Berry) (Brugt)

20,00 kr.

Catwoman (2004)

Instruktør: Pitof

Handling: Den generte og følsomme kunstner Patience Philips (Halle Berry) er én stor undskyldning for sig selv. Hun er en spagfærdig, behagesyg person, der arbejder som grafisk designer for det gigantiske kosmetik-firma Hedare Beauty. Firmaet er ejet af George Hedare (Lambert Wilson) og hans kone, supermodellen Lauren (Sharon Stone).

Da Patience tilfældigvis opdager en skummel hemmelighed om firmaets fremtidige revolutionerende anti-rynke-produkt, bliver hun fanget midt i en farlig konspiration. Men da det ser allerværst ud, bliver Patience reddet – genfødt med styrke, fart, smidighed og skærpede sanser.
     Guidet af en mystisk mentor, Ophelia Powers (Frances Conroy), begynder Patience at afprøve sine nye kræfter og katteagtige instinkter. Det viser sig, at hun er den seneste i rækken af kvinder, der gennem tiderne er blevet udvalgt til at blive begavet med disse ekstraordinære kræfter. Hun er nu blevet Catwoman – stærk, smart og listende – som balancerer på grænsen mellem god og ond.

Catwoman begynder at gøre gamle regnskaber op rundt om i byen, men hendes dobbeltliv bliver hurtigt kompliceret af Patiences spirende venskab med den gæve detektiv Tom Lone (Benjamin Bratt). Lone er ved at blive forelsket i Patience, men samtidig kan han ikke lade være med at blive tiltrukket og fascineret af den maskerede katte-kvinde, der tilsyneladende er ansvarlig for en række forbrydelser i byen.

Efterhånden som Catwoman lærer at udnytte sine nye kræfter, bliver hun hurtigere, stærkere og en større trussel mod sine fjender. Men samtidig bliver det også sværere at separere Patiences og Catwomans personligheder fra hinanden.

Antal
1
Tilføj til kurv