Bridgets Dagbøger (3 DVD Boks) (Brugt)

30,00 kr.

Boks med 3 DVD'er

Bridget Jones's Diary (2001)
Instruktør: Sharon Maguire
Handling: Sommerens ultimative date-film har Renée Zellweger (Jerry Maguire) i hovedrollen som den charmerende unge singlepige, som desværre taler hurtigere, end hun tænker. Netop denne mindre heldige egenskab fører hende flere gange i unåde hos medlemmer af det modsatte køn, men en dag lykkes det hende alligevel at charmere sig ind på Mr. Perfect, som her spilles af Hugh Grant. Tiden vil dog vise, at hvad der synes at være perfekt, måske ikke altid er det, når der løftes lidt på sløret. For under overfladen skjuler sig en kold og selvoptaget mand, som selv bare leder efter det perfekte ydre hos sine damer. Heldigvis findes der i Bridgets liv også en mindre perfekt mand, som gemmer på et smukt og anderledes rørende indre, som hun dog til at begynde med har svært ved at finde.

    Vi følger i filmen miss Jones hoppe frem og tilbage mellem de to fyre, og selv om det ikke er svært at regne ud, hvor historien vil ende, er det bestemt ikke kedeligt at overvære.

Bridget Jones's Diary er en sød og varmende film, som bestemt kan anbefales til fans af Four Weddings and a Funeral og Notting Hill. Til sidst vil undertegnede lige indrømme, at siden jeg første gang så Jerry Maguire, har jeg slet ikke kunnet stå for Renée Zellweger, og hendes blotte tilstedeværelse på filmrullen var bestemt med til at gøre oplevelsen af Bridget Jones's Diary endnu rarere!

Bridget Jones's Diary 2: The Edge of Reason (2004)
Instruktør: Beeban Kidron
Handling: Allerede fire uger efter slutningen på den første films handling er Bridget Jones (Renée Zellweger) begyndt at føle sig usikker i armene på sin ellers elskede Mark Darcy (Colin Firth). Hun opdager, at han stemmer konservativt, og jalousien blomstrer op, da manden viser mere end almindelig interesse for den smukke, langbenede Rebecca (Jacinda Barrett). Så dukker Bridgets tidligere chef, kvindebedåreren Daniel Cleaver (Hugh Grant), ydermere op.

De manglende dele / The Missing Bits (2005)
Handling: Denne eksklusive bonus disc indeholder endnu mere med Bridget og vennerne! Tag langt med ind i Bridgets verden og opdag flere "dele", der ikke var med på de enkelte udgaver af Bridget Jones' Dagbog og Bridget Jones: På randen af fornuft.

Lagerinformation: B7
Antal
1
Tilføj til kurv