Beethoven's Tredje / Beethoven's Fjerde (2 Film) (Brugt)

20,00 kr.

Beethoven's 3rd (2000)

Instruktør: David Mickey Evans

HandlingBørnenes yndling er stadig lige stor og lige klodset - og han savler som aldrig for. Som sædvanlig er Beethoven mester for masser af skøre påfund og narrestreger.

    Uden invitation tager Beethoven med familien Newton på bilferie til Californien. En DVD med fars (Judge Reinhold) yndlingsfilm viser sig at være blevet forbyttet med stjålen computerinformation, som nu havner i familiens hænder. To fummelfingrede skurke jagter dem, men heldigvis har de jo Beethoven. Han kommer i vejen for tyvene og sikrer sig en plads for altid i familiens hjerte.

Beethovens tredje er ligesom sine forgængere fuld af vanvittige numre og drabelige situationer for alle medlemmer af familien. Så spænd sikkerhedsselen, for her kommer Beethoven!

Beethoven's 4th (2001)

Instruktør: David Mickey Evans

HandlingBeethovens mangel på god opførsel bliver lidt for meget for familien Newton, så børnene sender ham i al hemmelighed på opdragelsesanstalt. Den klassiske historie om fyrsten og tiggeren går i hundene, da Beethoven på gåtur i parken river sig løs og bliver forvekslet med Michelangelo, en perfekt trænet hund, der ligner ham på en prik!

    Mens familien Newton undrer sig over, hvor velopdragen deres hund pludseligt er blevet, går den virkelige Beethoven amok hjemme hos den rige og snobbede familie Sedgwick.
    Beethovens Fjerde er en hylemorsom komedie, der beviser, at man KAN lære en gammel hund nye tricks.

Lagerinformation: 377
Antal
1
Tilføj til kurv