Anders Matthesen (5) - ... Vender tilbage (Brugt)

15,00 kr.

Anders Matthesen ... vender tilbage (2008)

”Anders Matthesen vender tilbage” til det klassiske stand-up comedy set-up: Nærværet, improvisationen, den platte joke - side om side med noget der måske endda kunne minde om en dyb tanke? Historier fra komikerens eget liv, opdigtet vrøvl, personlige meninger, eller påtagede provokationer. Præcis hvem komikeren er, og hvad han mener, er ikke vigtigt ... Det er den fælles oplevelse og de tanker der bliver sat i gang der tæller og vigtigst af alt: Grinet! Det er så befriende at få lov at grine i længere tid af gangen. Og Anders Matthesen ved kun én ting der er bedre end selv at grine: At se dig grine!

Anmelderne var enige om Anders Matthesen i dén grad er vendt tilbage til rødderne og kan få folk til sat grine, der blev givet fem stjerner over hele linjen Berlingske, Politiken, Jyllands-Posten, B.T., Børsen og Ekstra Bladet!

Showet er optaget i januar 2009 på Det Kongelige Teater – og udover selve showet er Anden rundhåndet med ekstramaterialet der byder på et 55 min show fra Østre Gasværk med andre jokes og yderligere 55 min med Anders \'ekstranumre\' fra turnéen.

Lagerinformation: b1
Antal
1
Tilføj til kurv