Abernes Planet 1968 & Planet of the Apes 2001 (2 Film) (Brugt)

30,00 kr.
Planet of the Apes (1968)

Handling: I Franklin J. Schaffners SciFi-klassiker overlever astronauten Taylor (Charlton Heston) en nødlanding på en fjern planet regeret af aber, der taler og går klædt som mennesker. De herskende aber indfanger eksemplarer af den primitive menneskerace, holder dem i bur og udfører nedværdigende eksperimenter på dem. Taylor selv jages, og hans eneste håb er to samfundskritiske chimpanser, der opdager, at han kan tale.

Planet of the Apes (2001)
HandlingTim Burton. En klassisk science fiction historie. Aber. Alle ingredienserne til en god film! Planet of the Apes var en af sommerens (2001) store samtaleemner. Den oprindelige film fra 1968 om den uheldige astronaut, der pludselig lander på en planet, hvor aberne styrer, og hvor menneskene er i bure, er en klassiker, men efterhånden en smule gammel, så den har fået den helt store opdatering.

     I Tim Burtons hænder er den nye version blevet en smule mere strømlinet og også en del flottere end originalen. Man skal dog ikke tage filmens logik alt for alvorligt. Det er god søndagsunderholdning, ikke nogen videnskabelig afhandling. Skuespillerne ser ud, som om de har det ret sjovt. Tim Roth og Helena Bonham Carter spiller aber, som om de aldrig har gjort andet, og Mark Wahlberg har en underlig naturlig intensitet i hovedrollen som astronauten, Leo. Den nye slutning, som der var så meget snak om, kunne de nu godt have beholdt for sig selv. Den er ret forfærdelig og skyder faktisk de sørgelige rester af filmens allerede gennemhullede plot fuldstændig i sænk. Just say no!

Antal
1
Tilføj til kurv