6 med Ørkenens Sønner (6DVD) (Box Set)

125,00 kr.

6 fantastiske shows med de legendariske Ørkenens Sønner

Denne flotte boks indeholder 6 DVD'er med Danmarks sjoveste shows.

Ørkenens Sønner: Årets Fez-ligste show! (1994)
Mød de fire logebrødre fra Ørkenens Sønner og deres hemmelige mandeloge, hvor disciplinen holdes strengt med ordensbånd, smoking samt obligatorisk fez. Dagordenen for logen strækker sig fra grove vittigheder og småsjofle historier, dristige legemsøvelser, vovede sange til et forrygende musikalsk samspil...

Ørkenens Sønner: Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser (1997)
Samtidig med at sommeren holdt sit indtog i Danmark, gik Økenens Sønner tordags d. 5 juni på scenen på Bellevue Teatret foran et spændt premierepublikum.

Ørkenens Sønner: En Storm I Et Glas Vand (2001)
Niels Olsen den stortalende mester styrer logen med hård hånd og bliver kun slået ud af kurs, hvis man udtaler hans navn forkert. Han største force er en utrolig veltrænet overkrop, som han gerne viser frem i jazz sammenhænge.<br>Vor broder ved det royale teater, som i sig bærer alle de skønne traditioner, som findes derinde, desværre har han også en del unoder med derinde fra. Således kræver han at have sine pauser forskudt fra de andre logebrødre, som også har pligt til at samle hans kostumer op. Søren Pilmark: Omar Papa er logens dameven i en sådan grad, at han gerne selv ifører sig lak hofteholder, G-strengstrusser og netstrømper. Naturligvis kun for at hjælpe og aflaste de trætte kvinder...

Ørkenens Sønner: Et Skud I Tågen (2005)
Indeholder et 2 timers flot varieret show, med et helt nyt og vanvittigt morsom western tema, hvor man bl.a. oplever Niels Olsen i hofteholdere og netstrømper, som General Custer, logesketches med brødre ordenen, Fjærtoman, Asger Reher, præsterer det helt store stunt i alternative prutter og firstemmig sang fra de 4 brødre lægger totalt publikum ned med slet skjulte sjofle hentydninger.

Ørkenens Sønner: En Sang Fra De Varme Lande (2008)
Denne gang vil de veludrustede brødre ikke bare bevæge sig ned mod de sydlige regioner - nej! - de vil simpelthen trænge ind i selve urskoven. Det bliver en udmattende affære. Om natten må de ligge og kæmpe med en halvfed anakonda, mens de om dagen må svinge junglekniven for at "barbere" sig vej gennem den lokkende underskov.
Den slags kræver en fast og flittig hånd - og først da de fuldstændig udpumpede når frem og kan begrave ansigtet i selve Nilens kilder kan begejstringen få frit løb. Det er et utroligt spændende show, som med sit poetiske - musikalske - pikante - interllektuelle - og pæreformede univers tilfredsstiller alle - også dem der VIL forarges.

Ørkenens Sønner: Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser (1997)
Samtidig med at sommeren holdt sit indtog i Danmark, gik Økenens Sønner tordags d. 5 juni på scenen på Bellevue Teatret foran et spændt premierepublikum.

Ørkenens Sønner: Varm luft i Canal Grande (2012)
Båret frem af en Lummer brise, drager de kække logebrødre denne gang til Italien – nærmere bestemt Venedig.
Det bliver et romantisk møde med hele den Italienske sangskat - Med Kærlighed og Kanalvand – Historiske optrin og Bestialske Mafioso-metoder. Men bare rolig. Det bliver ikke et valg mellem ”Pesto eller Kolera”, for dette show er heldigvis: ”Det Gamle Rom på nye flasker”! Findes der noget smukkere, end når den solbrændte Alfonzo fører sin blankpudsede Gondol frem og tilbage i de snævre kanaler? Gør det igen! – hviner kvinderne, inden de alle falder udmattede om under ”Sukkenes Bro”.
Det bliver en Varm aften, Vi aldrig glemmer!

Medvirkende:

  • Niels Olsen
  • Asger Reher
  • Henrik Koefoed
  • Søren Pilmark
Antal
1
Tilføj til kurv