Bluray Disc

1864 : Den komplette Serie (Bluray)

30,00 kr.

Hjerter bløder i krig og kærlighed

Danmark er begejstret efter sejrene i den 1. Slesvigske Krig i 1848-1850 og planlægger at indlemme hertugdømmet Slesvig i det danske kongerige. Antændt af nationalisme tilsidesætter den danske konseilspræsident Monrad den europæiske fredstraktat og sender Danmark i krig mod Preussen.
     Imens vokser de to brødre Laust og Peter op og forelsker sig begge i den smukke og belæste Inge. Men da krigen bryder ud, melder Peter og Laust sig til hæren.

150 år senere, i 2014, befinder den utilnærmelige og utilpassede Claudia sig tæt pa? det sted, hvor Peter og Laust voksede op. Claudia har mistet sin bror i krigen i Afghanistan og bliver på kanten af et sammenbrud tvunget til at arbejde som hushjælp for den aldrende baron på det lokale gods.
     Her finder hun Inges dagbog og bliver gennem den excentriske baron øjenvidne til den enestående kærlighedshistorie om Peter, Laust og Inge, og hvordan brødrene sammen med tusindvis af unge danske soldater kastes for løverne i et af de blodigste slag i dansk historie - Slaget ved Dybbøl i 1864, der ændrede Danmark for altid.

Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

    Hele den komplette serie fordelt på to plader, Spilletid: ca. 464 minutter, Audio: Dansk DTS-HD Master Audio 5.1 / DD5.1 (enkelte scener tysk/engelsk sprog), Undertekster: Dansk (for hørehæmmede), Ingen special features nævnt på omslaget,
Antal
1
Tilføj til kurv