Ørkenens Sønner - En storm i et glas vand (Brugt)

15,00 kr.

Ørkenens Sønner - En storm i et glas vand

Handling: Niels Olsen den stortalende mester styrer logen med hård hånd og bliver kun slået ud af kurs, hvis man udtaler hans navn forkert. Han største force er en utrolig veltrænet overkrop, som han gerne viser frem i jazz sammenhænge.

Henrik Koefoed. Vor broder ved det royale teater, som i sig bærer alle de skønne traditioner, som findes derinde, desværre har han også en del unoder med derinde fra. Således kræver han at have sine pauser forskudt fra de andre logebrødre, som også har pligt til at samle hans kostumer op.

Søren Pilmark: Omar Papa er logens dameven i en sådan grad, at han gerne selv ifører sig lakhofteholder, G-strengstrusser og netstrømper. Naturligvis kun for at hjælpe og aflaste de trætte kvinder. Et godt råd: Vælt aldrig hans øl.

Ole Ousen: En hyggelig nestor af en musiker, som elsker god musik og intelligente mennesker. Desværre er han afskåret fra at være sammen med sådanne, da musikernes aktiveringsordning har tvunget ham til at spille i logen. Han slapper dog af ind imellem med at høre radio o

Medvirkende:

  • Niels Olsen
  • Asger Reher
  • Henrik Koefoed
  • Søren Pilmark
Lagerinformation: 4165
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Spilletid
125 Minutter
Genre
Underholdning, Komik, Show
Undertekster
Dansk