Ægypten (10 DVD'er + Bog)

100,00 kr.

ÆGYPTEN:
Med fokus på tre af de vigtigste opdagelser fra Oldtidens Ægypten, bringer denne serie dig med på en rejse tilbage i tiden. Til Howard Carters opdagelse af Tut-Ankh-Amon gravkammer, til den store Belzonis fund fra Ramses den II’s regeringstid og Champollions dechifrering af hieroglyfferne. Tag med Carter, Belzoni og Champollion, når de overvinder de største forhindringer, for at løse gåden til en endnu uopdaget verden, og afslører deres store fund. Rejs så endnu længere tilbage, til den utrolige periode i historien, åbenbaret af deres forbløffende fund. (6 x 50 min.)

 

BONUS: NILEN – LEGENDERNES FLOD:
Dette er den fascinerende historie om Nilen, og hvordan den har haft indflydelse på dem der levede langs dens breder, gennem historien. Serien følger den Blå Nil, fra højt oppe i Etiopiens højland, hvorfra den tordner ned gennem kløfter og vandfald, for at mødes med den Hvide Nil. Historien om den længste flod i verden, der var vidne til en civilisations fødsel, etablering og fald af byer, og hjem for et spektakulært dyreliv. (3 x 50 min.)

 

BONUS: PYRAMIDE – UDOVER FANTASIEN:
Af de syv vidundere fra Oldtidens verden, er pyramiden den eneste der overlever. Mange mener, at vi ikke engang med det 21. århundredes teknik, kunne have bygget noget lignende i dag. Baseret på de nyeste undersøgelser, og de seneste arkæologiske opdagelser, kombineret med mange lokaloptagelser, dramatiske rekonstruktioner og den nyeste billedteknologi, viser denne ekstraordinære dokumentarfilm noget af oldtiden som en ny juvel. (1 x 60 min.)

 

INKL. BOG: SINUHE ÆGYPTEREN - OM LÆGEN SINUHES LIV CA. 1390-1335 F. KR:
Historisk roman om en egyptisk læges begivenhedsrige liv i 1300-tallet før Kristi fødsel, hans mangeårige ophold i landene ved Middelhavet, hans tjeneste hos faraonerne og hans lægegerning for de fattige. (600 sider)

Antal
1
Tilføj til kurv