West Side Story (2 Disc) (Brugt)

20,00 kr.

West Side Story (1961)

Instruktør: Robert Wise & Jerome Robins

Handling: Lige siden man første gang så denne fantastiske musical, vil man altid være enten en Jet eller en Shark. Jets, de kridhvide all-american-boys, og Sharks, de mørklødede indvandrere, som dag efter dag må finde sig i diverse racistiske bemærkninger.

For dem, som ikke har set filmen, er West Side Story baseret på William Shakespeares tragedie "Romeo & Julie". Den foregår dog i et moderne samfund, hvor vi har de to gadebander, Jets og Sharks, i stedet for de to stridende familier, Montaque og Capulet.
     Tony, en afhoppet Jet, bliver forelsket i den smukke Maria, som desværre er lillesøster til Bernardo, lederen af Sharks. Dette skaber selvfølgelig problemer, som udvikler sig, indtil de er så anspændte, at en kamp på liv og død bliver resultatet i filmens store finale.

Leonard Bernsteins musik er fabelagtig, og alle sang/danse-sekvenserne er smukt koreograferet og passer perfekt ind i fortællingen. Slåskampe bliver her til en forrygende ballet.

West Side Story er en klassisker i ordets sande forstand, og denne fremragende udgave bør stå på enhver filmelskers hylde.

Lagerinformation: B3
Antal
1
Tilføj til kurv
Egenskaber
Premiere Dato
1988
Produktions Selskab
MGM
Spilletid
128 Minutter
Genre
Komedie, Drama
Undertekster
Dansk, Svensk, Norsk, Engelsk