Ved Floden (Brugt)

15,00 kr.

A river runs through it (1992)

Instruktør: Robert Redford

HandlingMontana, lige efter århundredeskiftet. Her suser vinden stadig troldsk i løvet, bjergene rejser sig næsten majestætisk mod himlen, og den utæmmede flod flyder ufortrødent fremad. Dette storslåede landskab er baggrunden for historien om brødrene Norman (Craig Sheffer)og Paul Maclean (Brad Pitt). Godt nok er de som dag og nat, men de elsker hinanden over alt. Som årene går, glider de dog fra hinanden. Norman forlader byen og går seriøst ind for sine studier, mens Paul bliver tilbage og vier sit liv til sprut, spil og kvinder. Da de atter ses igen mange år senere, varer det kun kort tid, før katastrofen rammer dem! Lykke varer ikke evigt - kun i vores erindring.

Dette er en sand historie, oplevet af Norman Maclean, men først fyrre år senere lykkedes det ham at tage mod til sig og skrive den ned. Bogen blev en bestseller, og Robert Redford var derfor fuld af fortrøstning, da han gav sig til at overføre den til film.
     Han stod også bag kameraet på filmen Hestehviskeren og En ganske almindelig familie, hvor han vandt en Oscar for Bedste Instruktør.

Antal
1
Tilføj til kurv