Ulvenes Nat (Angela Lansbury)

20,00 kr.

The Company of Wolves (1984)

Instruktør: Niel Jordan

HandlingNeil Jordan - der i 90'erne gjorde sig bemærket herhjemme og primært over for mainstream-publikummet med The Crying Game og Interview with the Vampire - kan tydeligvis lide at beskæftige sig med randeksistenser og makabre fortællinger. Her fortæller han et par bizarre historier, fortalt i antologiform, med varulven som fællesnævner.

     En pige læser forskellige fortællinger om tab af uskyld, og virkelighedens personer bliver langsomt skiftet ud med historiens og omvendt.

Filmens - ikke unødvendigt - mystiske og symbolfyldte manuskript er udarbejdet af instruktør Jordan og forfatteren Angela Carter efter hendes bog, som genfortæller klassiske eventyr i ny indpakning. De fleste vil bestemt genkende Den lille Rødhætte og ulven.
     Fortællingerne er som sådan ikke delt op i afsnit, så det kan være svært at se, hvor den ene historie ender og den anden begynder. Men Jordan instruerer med indlevelse, og det lykkes glimrende for ham at vedligeholde mystikken og holde publikums interesse hele filmen igennem.
Antal
1
Tilføj til kurv