Twilight

15,00 kr.

Twilight (2008)

Instruktør: Catherine Hardwicke

HandlingBella er en stille, kejtet pige på 17 år, der flytter til den lille by Forks for at bo hos sin far, der er byens sherif. På sin nye skole møder Bella den mystiske Cullen-familie, ikke mindst den yngste søn, Edward. Hun bliver øjeblikkeligt fascineret af denne smukke, mystiske dreng, men til at med virker Edward, som om han afskyr Bella. På trods af at de begge kæmper mod det, ender de alligevel med at bliver draget mod hinanden.

     Edward er ikke som alle de andre. Han er helt bleg, han spiser aldrig, han går aldrig ud i sollys. Da han en dag redder Bella fra at blive knust af en bil, der kører galt, ved at udvise nærmest superhelte-lignende styrke, begynder sandheden at gå op for hende. Edward er vampyr. Underligt nok skræmmer det ikke Bella væk. Tværtimod. De to begynder at komme sammen, og Bella bliver introduceret til Edwards vampyrfamilie, der forsøger at leve et normalt liv i Forks.
     Men Bella og Edwards kærlighed vil snart blive sat på prøve, deres trygge tilværelse i Forks vil blive truet, og alle, de holder af, vil komme i fare.
Antal
1
Tilføj til kurv